Haberler

Muratpaşa Belediyesi, Deniz Baykal Spor Tesislerini Yılbaşı Öncesi Tamamlayacak

Güncelleme:

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek olan Deniz Baykal Spor Tesislerinin, yılbaşı öncesi tamamlanacağını söyledi. Tesislerde yarı olimpik yüzme havuzu ve dünya standartlarında bir okçuluk sahası bulunacak.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek Deniz Baykal Spor Tesislerinin devam eden inşaatını inceledi. Başkan Uysal, tesisin yılbaşı öncesi tamamlanacağını söyledi.

TBMM'ye 1973'te Antalya milletvekili olarak giren Maliye, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Dışişleri Bakanlıkları ile Başbakan Yardımcılığı görevlerini yürüten ve 11 Şubat'ta hayata vedan eden CHP'nin 4'üncü Genel Başkanı Deniz Baykal'ın memleketi Antalya'da adını taşıyacak spor tesislerinin inşaatı devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi'nce Kızılarık Mahallesi'nde yaklaşık 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek tesislerin inşaatını Başkan Uysal, yerinde inceledi. Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerin de bulunduğu incelemede Başkan Uysal, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Uysal, Deniz Baykal Spor Tesisleri'nde yarı olimpik yüzme havuzu ve dünya standartlarında bir okçuluk sahasının bulunacağını söyledi. Uysal, 8 bin metrekare alanda inşaatı devam eden tesisin yılbaşı öncesi hizmete açılacağını aktardı.

Kaynak: ANKA / Spor

Deniz Baykal Ümit Uysal Muratpaşa Yılbaşı Dünya Spor Belediye Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title