Haberler

MP Antalyaspor'da Moraller Yüksek

ÖZDİLEK. DENİZ BARIŞ. Medical Park Antalyaspor'da Eskişehirspor maçı hazırlıkları moralli başladı.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek, idman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sözlerine mutlu olduğunu söyleyerek başlayan Mehmet Özdilek, "4 günde Türkiye'nin 2 büyük takımına karşı, hem içeride, hem dışarıda kazanmanın morali var. Futbol moral işi. Dolayısıyla biz haftalardır söylüyoruz. Oyunsal anlamda bir sıkıntımız yok ama bunu sonuçlandırma anlamında sıkıntılar yaşıyorduk. Bu özelliğimiz tekrar kazanmak ve skora yansıtmak bakıldığı zaman puansal ve sıralama anlamında bizi yukarı taşıdı. Sezon başından beri aslında ortaya koyduğumuz hedeflerden hiçbir zaman uzaklaşmadık. Belki insanlar uzaklaşsa da başka yerlere çekmeye çalışsalarda başkanından, yöneticisinden, teknik heyetinden, oyuncu grubundan bu anlamda çok büyük bir geri dönüş olmadı" dedi.

İnandıkları doğrular yolunda emin adımlarla devam ettiklerinin altını çizen Özdilek şöyle konuştu;

"Bugün itibarı ile bakıldığı zaman sezon başı hedeflediğimiz noktanın çok yakınındayız. Ama bugün itibarı ile çok şeyler başarmış değiliz. Oynanması gereken 6 maç var. Ortada 18 puan var. Ne kadar puan alırsak hedeflediğimiz noktaya o kadar çabuk ulaşacağımızı düşünüyoruz. Bakıldığı zaman 6'ncının 42, bizim 36 puanımız var. 6 maçlık periyotta bu tarafları kovalayacağız sonuna kadar. Şuan moral ve güven olarak üst seviyedeyiz. Galibiyeti de çok çabuk unutmalıyız. 2 gün boyunca bunun keyfini yaşadık. Bugün itibarı ile tekrar çalışmalara başladık. Futbolda dün yok bugün ve gelecek var. Onun için bizim için Bursa maçı çok geride kalan bir maç takvimine girdi. Önümüzde Eskişehir maçı var. Amacımız bunu kazanıp, bu seriyi devam ettirmek. Kolay mı, hiç bir maç kolay değil. Oynanmadan hiçbir maçı ne kazanıyorsunuz, ne de kaybediyorsunuz. Ama zihinde bazı şeyleri kazanmak çok önemli. Bizde bu anlamda kendimizi çok yukarılara taşıdık. Umarım bu süreç böyle devam eder. Biz işimizi harfiyen yerine getirmeye çalışıyoruz. Hedeflediğimiz noktada olacağız. Bunda hiçbir zaman şüphemiz olmadı"

Kırmızı- beyazlı takımın başarılı oyuncu Deniz Barış ise Galatasaray ve Bursa maçlarını kastederek gazetecilere şu açıklamayı yaptı;

"Beklemediğimiz iki galibiyet oldu. Galatasaray takımındaki oyuncuların isimlerine bakıldığı zaman ve büyük takım olarak gördüğünüz için belki o kadar kolay olacağını düşünmemiştik. Bizim için Galatasaray maçı gerçekten kolay oldu. Daha farklı bir skor da olabilirdi. Bursaspor ligde üçüncü sırada ve şampiyonluğa oynuyordu. 3 gol atmamızı ve kazanmamızı belki kimse beklemiyordu. Biz takım olarak iyi olduğumuz için bunu birçok maçta göstermiştik. Ancak bu güzel oyunumuzu sonuca yansıtamıyorduk. 1-0 kaybettiğimiz maçlar oldu ancak 90 dakika boyunca oyuna hep hakim olduk. Bizde sadece goller eksikti. Bu 2 maçta da 6 gol attık. Dana önceki maçlara bakıldığı zaman genelde gol atmadan veya 0-0 bitiriyorduk. Bursaspor maçında Uğur, Necati, Tita olsun hepsi çok iyi oynadılar. Gol atarsanız kazanabiliyorsunuz bunu da başardık"

İyi oyunlarının karşılığını ligde alamadıklarının altını çizen Deniz Barış, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Tabelaya baktığınız zaman daha da yukarılarda olmamız gerekiyordu. Gaziantep, Eskişehir olsun, bu takımlardan kötü değiliz. 6'ncı 7'nci sırada olmamız gerekiyordu. Bu sene bazı şeyler olmadı. Hakemler konusuna hiç girmek istemiyorum. Bu sezon bizleri çok etkiledi. Bunun dışında bazı arkadaşlarımızın performanslarının iyi olmamasına rağmen, istediğimiz sonuçları alamamamıza rağmen orta sıralardayız. Yavaş yavaş ligi en iyi yerde kapatmaya çalışacağız. Bu hafta oynayacağımız Eskişehirspor iyi oynayan, iyi pas yapan, son hafalarda maçlarını kazanan, iyi oynayıp kazanan bir takım. Hocamız toplantılarla uyarılarda bulunacaktık. Nelere dikkat etmemiz gerekeni söyleyecek. Onların 42 puanı var. Yenersek belki onlara yanaşma imkanı olur. "

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title