Haberler

Model Yael Shelbia ile Bir Araya Gelen Messi'nin Utangaç Hali Gözlerden Kaçmadı

Güncelleme:

18 yaşındaki model Yael Shelbia ile Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, bir araya geldi. Arjantinli oyuncunun utangaç hali gözlerden kaçmadı.

18 yaşındaki model Yael Shelbia ile Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Lionel Messi, bir blockchain teknolojisiyle çalışan akıllı telefon markasının tanıtımında bir araya geldi. Yıldız oyuncunun utangaç hali kameralara yansıdı. Söz konusu video sosyal medya kullanıcıları tarafından birçok kez paylaşıldı.

Model Yael Shelbia ile Bir Araya Gelen Messi'nin Utangaç Hali Gözlerden Kaçmadı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Akıllı Telefon Lionel Messi Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (16)

mühendis:

bu mu on sekiz bi gidin işinize ben onsekiz yaşındayım bende kızım bunun yanında çocuk gibi kalıyorum resmen makyaj insanı acayip değiştiriyormuş gerçi ben yapmadığım için bilmiyordum ahanda kanıtı

19
11
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Dünyada para,,ahirette iman geçerli.

14
7
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

Uzaylı görmüş Masum Köylü, Messi nin duruşu, bakışı aynen öyle.

6
0
yanıtYanıtla
:

KADIN MİLLETİNİN YÜZDE 80 İ YÜZSÜZDÜR BUNU HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYIN . ERKEK ZENGİN OLSUN KADIN BİR ŞEKİLDE YOLUNU BULUP YANAŞIYOR . AMA TAM TERSİ BİR DURUM OLSUN ERKEKLER BIRAK YANAŞMAYI AYNI ŞEHİRDE BİLE DURMAZ .

4
0
yanıtYanıtla
Biz Cennete:

Girsek Bile Bize Erkek Düser Hangi Kadindan Bahsediyorsun?

yanıt3
yanıt0
my:

hatun at gibi messi yanında minicik kalmış

2
0
yanıtYanıtla
ccc:

hatun efsane messi çarpılmış gibi duruyo

1
0
yanıtYanıtla
Ronaldo:

Ben olsam şimdiye yataktaydım

0
1
yanıtYanıtla
camalokko:

messi bu sefer gol yemiş

0
0
yanıtYanıtla
LAW:

Messi burada ben kadının yanındayken ağzımın suyu akmıyor imajını veriyor. Bence iyi analiz edin.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title