Haberler

Milli sporcular Darıca'da lise öğrencileriyle buluştu

Güncelleme:

Milli sporcular Eray Şamdan, Emre Karaca, Semih Gümüş, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde düzenlenen 'Bizim Çocukların Başarı Öyküsü' konulu söyleşide lise öğrencileriyle bir araya geldi. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gençlerin spor ve sanatla uğraşmasını teşvik etti.

Milli sporcular Eray Şamdan, Emre Karaca, Semih Gümüş, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde düzenlenen "Bizim Çocukların Başarı Öyküsü" konulu söyleşide lise öğrencileriyle bir araya geldi.

Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede spor ve sanatla uğraşan gençlerin sayısının artmak amacıyla yatırımlar yapıldığını anlattı.

Elde edilen başarıların da bunun sonucunda gerçekleştiğini aktaran Bıyık, "Derdimiz şu; bir gencin ya bir spor dalıyla uğraşması ya da bir enstrümantal çalarak hayata farklı bir pencereden bakması. Dolayısıyla da kötü alışkanlıklardan kendini men etmesi gibi bir derdimiz var. Öyle bir hikaye yazdık." ifadelerini kullandı.

Milli karateci Eray Şamdan da küçük yaşlardan beri sporla uğraştığını, bugünkü başarısının aşama aşama geldiğini ifade etti.

Türkiye şampiyonluğunun ardından hedefini büyüttüğünü anlatan Şamdan, "'Milli takıma gireyim, ülkemizi temsil edeyim.' dedim. Avrupa şampiyonu, dünya şampiyonu hatta karate olimpiyatlarda yokken bile 'Karate olimpiyatlara girsin de olimpiyat şampiyonu olayım' gibi bir hedefim vardı. Çok şükür bunların peşinden koştuk. Bunları da başardık. Güzel başarılarla iz bırakmayı başardık." diye konuştu.

Söyleşinin ardından konuklara günün anısına hediyeler verildi.

Etkinliğe, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar da katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Muzaffer Bıyık Eray Şamdan Emre Karaca Semih Gümüş Kocaeli Darıca Gümüş Spor Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title