Haberler

Milli Güreşçiler, 2 Altın ve 2 Bronz Madalya İçin Mindere Çıkacak

Polonya’da düzenlenen Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası’nın ikinci gününde sahne alan Serbest Stil Genç Milli Güreşçilerden Yunus Emre Dede ve Barış Kaya altın madalya, Haydar Yavuz ve Fatih Erdin ise bronz madalya için akşam seansında mindere çıkacak.

Polonya'da düzenlenen Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası'nın ikinci gününde sahne alan Serbest Stil Genç Milli Güreşçilerden Yunus Emre Dede ve Barış Kaya altın madalya, Haydar Yavuz ve Fatih Erdin ise bronz madalya için akşam seansında mindere çıkacak.

Katoviçe'de ay-yıldızlı güreşçilerin madalya avı devam ediyor. Hala Spodek Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası'nda boy gösteren genç milli güreşçiler, akşam seansında madalyaları toplamayı hedefliyor.

HAYDAR VE FATİH, BRONZ İÇİN TER DÖKECEK

66 kiloda mücadele eden başarılı sporcu Haydar Yavuz, sırasıyla Litvanyalı, Moldovalı ve Ermeni rakiplerini geçmeyi başardı. Genç pehlivan Yavuz, Avrupa Şampiyonası'nda bronz madalya kazanmak için mücadele edecek.

84 kiloda milli mayo giyen Fatih Erdin ise bronz madalya için güreşmeye hak kazandı. Akşam seansında 3-5 müsabakasına çıkacak olan Erdin, Avrupa 3.'sü olmak için ter dökecek.

DEDE VE KAYA FİNALDE

55 kiloda gün boyunca üst düzey performans sergileyen milli sporcu Barış Kaya, Moldovalı ve Polonyalı rakiplerinin sırtını yere getirerek finale adını yazdırdı. Genç sporcu Kaya, Rus güreşçi Tamir Garmaev ile altın madalya için güreşecek.

Milli Takım'ın ağır siklet sporcusu Yunus Emre Dede de, 120 kiloda karşısına çıkan Yunan ve Macar rakiplerini mağlup ederek finale yükselen taraf oldu. Dede, akşam seansında Gürcü Geno Petriashvili ile Avrupa Şampiyonluğu için mücadele edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Barış Kaya Emre Dede Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title