Haberler

Milletvekili Saffet Sancaklı: 4 Büyükler Yakında Küme Düşürülecek

Güncelleme:

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Meclis'teki konuşmasında "Size kötü bir haberim var, yakında dört büyükleri Süper Ligde seyredemeyebilirsiniz" dedi.

Türk futbolunun önemli isimlerinden eski milli futbolcu ve MHP Milletvekili Saffet Sancaklı bomba açıklamalarda bulundu.

"BİR GÜN KÜME DÜŞECEKLER"

TBMM Genel Kurulunda devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığının bütçesi hakkında görüşlerini aktarmak için kürsüye gelen Saffet Sancaklı, kulüplerimize Avrupa'dan gelen men ve puan silme cezalarının altını çizerek, " Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un toplam borcu 7 milyara dayanmış hala Süper Lig'de mücadele edebiliyorlar. Şu anda dört büyüklerin bu mali tabloyla kulüp lisans kurallarına göre Süper Lig'de değil, 2.ligde olmaları lazım. Mali fair play bunu emrediyor. Niye düşürmüyorlar, çünkü koca koca kulüpler. Bir gün gelecek bu dört büyükler küme düşecek çok uzun değil" dedi.

"TÜRK FUTBOLU UÇURUMA GİDİYOR"

Türkiye futbol federasyonunun çok kötü yönetildiğini belirten Sancaklı, "Uçuruma giden bir Türk futbolu var buna biran evvel müdahale edilmeli. Şu kulüpler yasası biran evvel çıkmalı. 7 yıldır bekliyor. Peki niye bekliyor. Orada bir madde var kulüp başkanları ve yöneticiler dönemlerindeki borçlanmadan sorumlu olacaklar diye. Bu madde bile bazı şeyleri kurtarmamıza yeter. Bakın sporumuz ve futbolumuz kötü yönetiliyor." dedi.

"SİZE KÖTÜ BİR HABERİM VAR"

Sancaklı, "Size kötü bir haberim var yakında şu dört büyükleri yakında Süper Lig'de seyredemeyebilirsiniz. Lütfen elinizi çabuk tutun. 7 kulübümüz son 5 yılda Avrupa kupalarından 14 yıl men cezası aldı, çeşitli nedenlerden. Bu nedenlerden biri de mali durumları. Kulüpler Avrupa kupalarına gidemedi, men edildi. FIFA ve UEFA affetmiyor. Men ediyor, puanları siliyor. Peki tüm bunlar olurken futbol federasyonu ne iş yapıyor? "şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milliyetçi Hareket Partisi Saffet Sancaklı Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (55)

yunus can 29:

Kurallar uygulansa düşmeyecek tek takım fenerbahçe olur.

25
17
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

BİR FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAK YÖNETİCİ VASFI TAŞIYAN BİR TEK FİKRET ORMAN VAR KULÜBÜ HER KONUDA YUKSELTIYOR ÖZELLİKLE PARA KONUSUNDA EKONOMİK YÖNDEN KULÜBE SAHİP ÇIKIYOR TARAFTARIN PARASINI SOKAĞA ATMIYOR

21
13
yanıtYanıtla
Gerçek Fenerbahçeli:

Sen Kesin Fenerbahçeli değilsin Fikret orman ise kulüp yönetecek vasfa sahip değil kendi taraftarını stat açılışına almayan biri kulüp başkanı ve yöneticisi olamaz arkasına aldığı devlet ve federasyon desteği kesilsin o zaman göreceksin Fikret ormanın yöneticiliğini ayrıca şuan maddi açıdan en az sıkıntısı olan ve en az borcu olan Fenerbahçe dir

yanıt1
yanıt2
ffffff ffffff:

gerçek fenerbohçalı tam bir klasik fenerli olduğun boş ve işkembeden atmandan belli. UEFA''nın açıkladığı en borçlu kulüpler listesinde Türkiye''den Fenerbahçe ve Galatasaray bulunuyor. Sarı Lacivertliler, 166 milyon euro''luk borçla 13. sırada yer alırken, G. Saray ise 222 milyon euro''luk borçla 8. sırada yer alıyor.

yanıt0
yanıt0
Tınne:

Ülkenin tümü hırsız olunca böyle oluyormuş.

16
11
yanıtYanıtla
TINNEYE TINNE SANA:

KASA BOŞTU ÜLKE KENDİ KENDİNE YETİYODU ŞİMDİ SAMAN İTHAL EDİLİYOR ET BUĞDAY TOHUM HERŞEY İTHAL KASA DOLU AMBARGO OLSA PARA YERSİNİZ

yanıt1
yanıt0
Devrim:

Zilleri takıp oynarsın sen ancak bu olayı rüyanda görürsün derim

19
7
yanıtYanıtla
...:

uefa lisansı kaldırıp küme düşürünce anlarsın rüyayı

yanıt0
yanıt0
Alper:

Tüpçü den başkan olursa böyle gaz kaçırırız işte

24
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ne güzel söyledi doğruları, herkez layığını bulacaktır

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title