Haberler

Milan Baros Yarın Antalya'ya Geliyor

Güncelleme:

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Milan Baros'un Antalya'ya geleceğini söyledi.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Milan Baros'un Antalya'ya geleceğini belirterek, Beşiktaş'tan Ömer Arslan ve Ankaragücün'den Timur Arslan'ın transferlerinin bitmek üzere olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor, ilk etap kamp çalışmalarına Isparta Davraz'da devam ediyor. Kamp kapsamında kırmızı-beyazlı takım Azervbaycan'ın FK Kabala ile 2-2 berabere, PTT 1. Lig takımlarında Mersin İdmanyurdu ile yaptığı hazırlık maçını ise 1-0 kazandı.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, birinci dönem kamp çalışmasının çok faydalı geçtiğini belirterek, "Eksiklikleri görme açısından iyi bir kamp geçiriyoruz. Takımımızın zaten gücü ortada. Sağlam bir kadromuz var. Eksik değil ama takviye gereken mevkilere transfer yapacağız. Samet Aybaba'nın isteği üzerine santrofor ve stopher olmak üzere iki transfer daha yapacağız. Stopher noktasında, Beşiktaş'a transfer olan Ömer Şişmanoğlu'na karşılık siyah beyazlı takımdan iki oyuncu kiralama hakkımız var. Hocanın talebi üzerine siyah beyazlılardan Ömer Arslan'ın bir yıllığına kiralama noktasında başarı sağladık. Ömer, Slovenya kampımıza katılacak" dedi.

Stoper mevkinde oynayan 20 yaşındaki Ömer Arslan, 2 kez U19 genç ve 2 kez de A2 Milli oldu. Alt yapıdan yetişen futbolcu geçen sezon Beşiktaş'ın A2 takımında forma giymişti.

Santrafor için Ankaragücü'nden 26 yaşındaki Almanya doğumlu gurbetçi futbolcu Timur Bayram Özgöz ile görüştüklerini belirten Başkan Gencer, transferin sonlanmak üzere olduğunu söyledi.

Gurbetçi futbolcu Timur'un futbol bilgisi, oyun anlayışı, top tekniğinin ve gol vuruşu becerisinin yanında iki ayağını da iyi kullanmasıyla öne çıkan bir futbolcu olduğu belirtildi.

Başkan Gencer, Çek Cumhuriyeti'nin Banik Ostrava takımından transfer edilen eski Galatasaraylı futbolcu Milan Baros'un yarın kente gelerek, sağlık kontrolünden geçeceğini kaydetti.

Baros'un sağlık kontrolü sonrası kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Öte yandan Almanya'da bulunan Timur'un da aynı uçakla Antalya'ya geleceği öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Gültekin Gencer Milan Baros Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title