Haberler

Milan Baros: Dünyada Terim'den Daha İyi Olan Bir Sürü Hoca Var

Güncelleme:

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Çek futbolcu Milan Baros, dönemin teknik direktörü Fatih Terim'i eleştiriken "Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var." dedi.

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Çek futbolcu Milan Baros, dönemin teknik direktörü Fatih Terim hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Baros, Fatih Terim için "Ben onunla ilgili iyi şeyler hatırlamıyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var" dedi.

ÇEK BASININDAN TERİM'E ÖVGÜ

Çek basını, Fatih Terim'i; "Fiorentina ve AC Milan'da göreceli olarak çok kısa süre kaldı. Özellikle, Fiorentina'da çok iyi hatırlanır. İmparator lakaplı antrenör, son dönemde Galatasaray ile 2 şampiyonluk daha kazandı ve Türk Milli Takımı'nın başına geçti. Galatasaraylılar, Terim'e alternatif olabilecek tek ismin Mourinho olacağını söylüyorlar" ifadeleriyle tanıttı.

BAROS: DÜNYADA TERİM'DEN DAHA İYİLERİ VAR

Milan Baros ise; "Türkiye'de çok büyük bir efsane olarak anılır ancak, ben onunla ilgili iyi şeyler hatırlamıyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Onun çok muhteşem bir hoca olduğunu söylerlerdi ama çalıştıktan sonra gerçeği gördüm. Dünyada ondan daha iyi olan bir sürü hoca var" dedi.

BAROS: TAKTİK KONUSUNDA KONUŞMAZDI

Baros; "Fatih Terim'in Galatasaray'da taktik konusunda konuştuğunu hiç hatırlamıyorum. Terim takıma sadece 'Rakibi yıkmak'tan bahsederdi" diyerek açıklamasını noktaladı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Milan Baros Galatasaray Milan Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

cim bom:

dünyaya bakmaya gerek yok . türkiyede de terimden daha iyi hocalar var. ertugrul saglam bence en iyi yerli teknik adam. . torpili yok o ayrı mesele. .

45
4
yanıtYanıtla
ftr:

bu sözlerde olay olan ne anlamadım?gayet doğal bir şey söylemiş. . .

33
7
yanıtYanıtla
HAKAN MILLI:

ADAMA BAK, F. TERİM DÜNYANIN EN İYİ HOCASI DİYENMİ OLDU.

23
9
yanıtYanıtla
tecessus:

Fatih Terim akılsız bir adam . Şu milli takıma kaçıncı gelişin . Milli takımın iskeleti yok . O zaman kuracaksın . Yani Lig''dede bir takım çalıştıracaksın, hem de sadece Türk oyuncular olacak . 3-4 sene çalıştırsa, ligde şampiyon yapar, avrupa''da çeyrek final yarı final yaparlar . Kalitesini ispat eden bu oyunculardan 7-8''i ile iskeleti kurdun mu Milli takım başarılı olur . Aha gelsin Trabzonspor''a . Ama adam konformist, Gs 10 kere kovdu, hala dönerse, Gs''da hocalık yapmak istiyor . Böyle 5-6 senelik planlar yapmazsan, gelen takar giden takar . . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title