Haberler

    Mhk Kış Semineri Antalya'da Yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Kış Semineri, 2-7 Ocak 2018'de Antalya'da düzenlenecek.

    TFF'den yapılan açıklamaya göre, Belek Turizm Merkezi'ndeki Calista  Luxury Resort Otel'de gerçekleştirilecek seminere, MHK Danışmanı Roberto Rosetti,  MHK Yardımcı Hakem Eğitmeni Leif Lindberg, UEFA-Türkiye Hakem Konvansiyon  Sorumlusu ve MHK Eğitimcisi Jorn West Larsen ile hakemler katılacak.
    Seminer programı kapsamında 4 Ocak Perşembe günü MHK Danışmanı ve FIFA  Video Yardımcı Hakem Danışmanı Roberto Rosetti,  İtalya'da bu sezon uygulamaya  geçen Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemiyle ilgili sunum yapacak.
    Ayrıca seminer kapsamında, Süper Lig hakemleri ve yardımcı hakemleri  ile A klasman hakemleri ve yardımcı hakemleri için FIFA'nın atletik testi  uygulanacak.
    FIFA kokartları takılacak
    FIFA kokartı takacak hakemler için 4 Ocak Perşembe günü VAR sunumunun  ardından tören düzenlenecek.
    Kokart töreninde yardımcı hakem İbrahim Çağlar Uyarcan, kadın hakem  Cansu Tiryaki, kadın yardımcı hakemler Sedef Aktan, Mürvet Yavuztürk, futsal  hakemleri Uğur Çakmak ile Murat Çolak ilk kez FIFA kokartı takacak.
    Geçen sezon FIFA yardımcı hakemler listesinde bulunan Mehmet Cem  Satman, listeden çıkarılırken yerine İbrahim Çağlar Uyarcan alındı.
    FIFA hakemleri
    Yeni yıldan itibaren FIFA kokartı taşıyacak hakemler şöyle:
    FIFA hakemleri: Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Mete  Kalkavan, Ali Palabıyık, Alper Ulusoy, Halil Umut Meler
    FIFA yardımcı hakemleri: Bahattin Duran, Tarık Ongun, Mustafa Emre  Eyisoy, Kemal Yılmaz, Ekrem Kan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar, Kerem Ersoy,  Serkan Olguncan, İbrahim Çağlar Uyarcan
    Kadın FIFA hakemleri: Meliz Özçiğdem, Neslihan Muratdağı, Cansu  Tiryaki
    Kadın FIFA yardımcı hakemleri: Betül Nur Yılmaz, Deybet Gök, Sedef  Aktan, Mürvet Yavuztürk
    FIFA plaj futbolcu hakemleri: Bülent Kökten, Özcan Sultaloğlu, Murat  Ergin Gözütok, Yeliz Topaloğlu
    FIFA futsal hakemleri: Kamil Çetin, Ozan Soykan, Uğur Çakmak, Murat  Çolak
    Kadın FIFA futsal hakemleri: Fatma Özlem Tursun.

    Kaynak: Skorer / Spor

    İbrahim Çağlar İtalya Belek Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title