Haberler

MHK, 2019-2020 üst klasman hakem listesini açıkladı! Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar'a büyük şok

Güncelleme:

MHK, geçen sezonun çok tartışılan isimlerinden olan Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar'a, 2019-2020 sezonu üst klasman hakem listesinde yer vermedi.

Merkez Hakem Kurulu, 2019-20 sezonunda görev yapacak hakem ve gözlemcileri duyurdu. Yeni sezon için üst klasman hakemlerinin sayısı 43'e yükselirken iki tanıdık isim liste dışı kaldı.

Buna göre MHK'nin açıkladığı 43 kişilik üst klasman hakem listesinde Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar yer almadı.

47 yaşındaki Bülent Yıldırım ve 43 yaşındaki Serkan Çınar yeni sezonda Süper Lig maçlarında görev yapamayacak.

2006'da Süper Lig kadrosuna giren Barış Şimşek, VAR Koordinatörlüğü'ne getirilmişti.

MHK, 2019-2020 üst klasman hakem listesini açıkladı! Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar'a büyük şok

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Yıldırım Barış Şimşek Serkan Çınar Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

mustafa:

bu kararla gecen sezon cinconun nasıl şampiyon olduğu ortaya çıkmıştır.

22
8
yanıtYanıtla
pilav üstü onyekuru:

tüh ya cincon eksikliklerini çok arayacak :(

21
7
yanıtYanıtla
fth:

Gs yönetimi yurt genelinde ulusal yas ilan etti bütün gs bayrakları yarıya indirildi :))

18
8
yanıtYanıtla
adnan:

gs okadar büyüktür her türlü oyününüzü bozar merak etmeyin karektersiz takım

yanıt3
yanıt10
Besiktas karakartal:

Bu ikitane emek hirsizligi yapan hakemin sayesinde 6-saray cincon iki senedir emeklerini calarak gecen sezon fenerbahcenin sampiyonlugunu katlettiler bu sezonda Istanbul basaksehirin bunlarin hesabini kimler verecek bu hakemlerin yanli kararlar vermesinde cincon yoneticilerin hicmi sucu yok bas suclu abturrahim albayraktir bunun vede bunun gibi nekadar emek hirsizi var ise Turk sporundan omur boyu men edilmesi gerekir bunlarida goz ardi etmemesi gerekir yeni tff nin

8
8
yanıtYanıtla
SEKIZTAS:

SEN VERIRSIN HESABINI 2011 SIKEBAHCEYLE TESCILLENDINIZYA YUZSUZ LIVIRPOOLLA SAYGILARLA

yanıt2
yanıt1
Cıvırcık...:

Sizlere söylüyorum, ne yaparsanız yapın!!! Bu sezonda da Yine G A L A T A S A R A Y ^^ ŞAMPİYON. . . Belli ki Fenerasyon başkan her türlüsü yapmaya hazırmış, Sezon Sonunda Gördüğü Tek Gerçek Hepiniz Bir Kez Daha Bilin, Bunlar Yine Rahat Durmazlar Şikebahçe ile Fenerasyon Elele Birlikte Oyun Çoktan Kurdular. Sekiztaşlar da Ancak Susarlar Bak Görün!!! 17 Takım Hakem Hatası Diye Diiye. . . Saygılar. . .

1
12
yanıtYanıtla
ULTRAKEDİ:

Allah beyin vermiş ama kullanamıyorsun çok yazık.

yanıt1
yanıt1
MURAT:

BİRAZ ZOR İKİ HAKEMİ NİİZ KAYBETTİNİZ ELDE ÜMİT ÖZTÜRK VAR NASIL ŞAMPİYON OLACAKSINIZ

yanıt1
yanıt0
Cıvırcık...:

muratcım, 2 hakeminden şikayetçi değilim. Diyorum ki, oyunlar yine durmayacak. 17 takım bir takıma sattığını görmediz mi!!! Hakemler de hata yapıyormuş belli yaa. . . Ultrekadi; sana gelince Allah''tan söz ediyorsun, eğer senin imanın buysa böyle konuşmazdın. Rabbim bize beyin vermiş Allah''a Şükür. . . O kadar boş boğazlık ve cahillerle uğraşamam.

yanıt0
yanıt0
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title