Haberler

Mesut Özil, Kraliyet üyeleriyle komşu olacağı eve 49 milyon TL ödeyecek

Güncelleme:

Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, ülkenin en seçkin bölgesinden malikane almaya hazırlanıyor. Özil, Beckham ailesi ve Kraliyet Ailesi üyelerinin de bulunduğu Cotswolds'tan alacağı malikane için yaklaşık 49 milyon TL ödeyecek.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Arsenal'de top koşturan Mesut Özil, devler ligine giriyor! Kişisel servetinin 100 milyon dolar olduğu konuşulan Özil, İngiliz basınında çıkan haberlere göre ülkenin en seçkin bölgesi Cotswolds'dan malikane almak için kolları sıvadı.

Eşi Amine Gülşe ve kızıyla Londra'daki 10 milyon poundluk villada yaşayan Özil, yeni evi için de 5 milyon poundu (yaklaşık 49 milyon TL) gözden çıkardı.

Mesut Özil, Kraliyet üyeleriyle komşu olacağı eve 49 milyon TL ödeyecek

KRALİYET ÜYELERİNE KOMŞU OLACAK

Bölgeye özgü tarihi malikanelerden birini alacak olan Mesut Özil, sadece Beckham'lar değil Kraliyet Ailesi üyeleriyle de komşu olacak. Buradan ev sahibi olan isimlerden biri de Dikran Masis.

Futbolun efsane ismi David Beckham, pandemi sürecini eşi Victoria ve çocuklarıyla Cotswolds'daki malikanesinde geçirmişti.

(Posta)

Kaynak: Haberler.com / Spor

David Beckham Mesut Özil Haberler

500

Yorumlar (15)

BABAM:

babam keşke kulübe yazılmak istediğimde izin verseydi. Oku adam ol dedi. Top peşinde ne koşacaksın dedi. Geldim 30 yaşına baba . Şu adamın kazandığını 7 sülalemizi bir araya getirsen toplayamazsın. Sonuç : Babalar canımızdır. Canları sağolsun.

13
2
yanıtYanıtla
Beynin de ki malikane!:

Şimdi o malikane var ya beyninin içinde Allah tarafında an ve an yaratılıyor. Hani rüyanda malikanen olur, gökyüzü, denizler, ovalar, insanlar uyanırsın hepsi hayalmiş kaybolur işte bu da aynı. Çünkü burası da rüya ve rüya ile dünya denen hayal aynı görme merkezinde algı olarak yaratılıyor, resmediliyor. Bunu niye söyledim? çünkü dünya ya bakıp da bir hayale aldanmayın, hırs yapmayın, hayatınızı harcamayın. Ahiretteki şato eskimez, kaybolmaz, kirlenmez. Ahireti isteyin, çalışın.

6
0
yanıtYanıtla
Morpheus:

Neo, kırmızı hap mı mavi hap mı ?

yanıt1
yanıt1
Sadece Rüya ise:

Rüya için niye ebedi ceza veriliyor Ahirette?

yanıt2
yanıt0
Zer alemi..:

@SADECE RÜYA İSE, sana cevabım şu. Zer alemi denilen insanların yaratıldığı ve Allah''a söz verdikleri bir mekan var. Sen bu rüyadan uyandığında o verdiğin sözü ve neler konuşulduğunu hatırlayacaksın. Mesela sen rüyaya yattığında yeni bir hafıza ve hatıra veriliyor dünyayı uyanana kadar hatırlamıyorsun uyanınca eski hafıza ve hatıran geliyor işite bu şekilde uyanınca Allah''ın sana ne söz verdirdiği senin de neyin sözünü verdiğini hatırlayacaksın. Zaten ömrün sana göz çarpması yada uyku vakti. .

yanıt0
yanıt0
@MORPHEUS:

Eğer sen buranın rüya olduğunu anlamak istiyorsan şöyle düşün; Rüyanda gözlerin olmadan görürsün, duyar ve hissedersin yani algıların tamamen açık ama gerçek beden yoktur ve o rüyayı rüyanda ki hayal olan beynin içinde değil zihnin de yani ruhunda görürsün. Burda da gerçek beyin yoktur. beyin elektrik sinyali yani algıdır. Rüya da nasıl göz olmadan görüyorsan burada da göz olmadan görürsün. Beynin için de göz mü var? Burası berrak bir rüya ahiret keskin bir rüya dır ama o rüyadan uyanmazsın

yanıt0
yanıt0
Burak:

Altin musluk yaptir bizde moda bu aralar.yengede guzel bir asure yapsin mutfakta...

5
1
yanıtYanıtla
Belli ki:

BU KADIN PARA AVCISI

0
4
yanıtYanıtla
EBRU:

BUNLARIN İŞİDE KÖYDEN İNDİM ŞEHİRE ŞAŞIRDIM BİRDEN BİRE

0
2
yanıtYanıtla
KRAL:

YAKIŞIR. . . .

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title