Haberler

Mesut Özil Her Yerde Kral

Mesut Özil, Yeşil Sahalar Dışındada Zirveyle Yükseldi.

GÜNEY Afrika'da Dünya Futbol Şampiyonası'nda Avusturalya karşsında Almanyların farklı galbiyetinini mimarı Mesut Özil, yeşil sahalar dışındada zirveyle yükseldi. Adeta her yerde kral olan Mesut reklemlarda en önde. Barcelona'nın ünlü yıldızı Messi ile kıyaslanan Mesut Özil, dünya kupası öncesi çıktığı Televizyon ve poz verdiği dergi ve gazetelerdeki reklamlardan sonra şimdide kentlerin bilbordlarını süslemeye başladı. Bild gazetesinin, başta Frankfurt sokakları olmak üzere Almanya'nın büyük kentlerinde Mesut Özil'in reklamıyla afiş alanları ve bilbordları doldurması vatandaşlarımızı sevince boğdu. Mesut Euro Türkler "Güney Afrika'da milli takımızla yokuz, ama futbolcularımızla başarılıyız. Avrupalı Türklerin fırsat verildiğinde neler yapabileceğini Mesut gösterdi, gösteriyor, gösterecekte. Gelecekte çok Mesutlar, Serdar'lar, Erenler çıkacak" dediler.

REKLAMDAN ARTIK ÇOK KAZANACAK

Dünya Kupası öncesi 10 milyon Euro değer biçilen ve ilk maç sonrası değerini üç dört kat yükselten Mesut Özil, 44 numara Amerikan Nike firmasının ayakkabısını giyerek yılda 150 bin Euro kazanıyordu. Şimdi ise kendisiyle yeni bir reklam programı yapamak isteyen Nike firmasının bu ücreti çok çok üstlere çekeceği bildirildi. Ayrıca Adidas'ın da genç yıldıza reklam teklifi sunacağı öğrenildi.

“MESSİ İLE KIYASLANMAK GÜZEL DUYGU”

Almanların futbol idolü Franz Beckenbauer başta olmak üzere spor dünyasında kendisini Messi ile kıyaslanmasından mutlu olduğunu söyleyen Mesut Özil " Beni önce Almanya'da Fransız yıldız Ribery ile kıyasladılar. Şimdi ise Arjantin'li Messi ile. Tabii ki yıldızlarla kıyaslanmak ben gibi genç bir futbolcu için güzel bir duygu. Ama ben şuan da sadece Almanya ile Dünya Şampiyonluğu'u düşünüyorum" dedi.

“MESUT ÖZİL'DE ÜSTÜN FUTBOL DEHASI”

Bundesliga'da iki yıldan beri oynadığı futbol, gösterdiği performansla yerlere göklere sığdırılamayan ve Almanya A milli takımının sakat takım kaptanı Michael Ballack'ın "Almanya yıllardır aradığı 10 numayı buldu" yorumunu yaparak övgüler yağdırdığı Mesut Özil için " Almanların eski ünlü oyun kurucu yıldızları Netzer, Owerath ve Haessler'den sonra nihayet Mesut Özil takıma estetik getirdi. Futbol zekası oyunu okuyuşu mükemmel adrese teslim paslarıyla Mesut bir futbol dehası" denilmekte.

İsa DEVEÇEKEN/ FRANKFURT, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title