Haberler

Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine hediye etti saati sosyal medyadan paylaştı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'e üzerinde kendi imzasının da bulunduğu bir saat hediye etti. Özil bu saati sosyal medyadan hayranları ile paylaştı.

Fenerbahçe'nin geçen sene transfer ettiği ancak bekleneni verememesi sebebiyle sezon sonu Medipol Başakşehir'e katılan Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarafından hediye edilen kol saatini kamuoyu ile paylaştı.

Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine hediye etti saati sosyal medyadan paylaştı

FENERBAHÇE İLE BEKLENENİ VEREMEDİ

Fenerbahçe Kulübü ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran yıldız futbolcu, sarı-lacivertli formayla 26'sına ilk 11'de başladığı 37 maçta 9 gol kaydetmişti. Fenerbahçe'nin eski hocası Vitor Pereria ile de sorunlar yaşayan Mesut, sarı-lacivertlilerle olan mevcut sözleşmesini fesh etmişti. Daha sonra Başakşehir ile sözleşme imzalayan yıldız 10 numara, burada da istediği gibi başlayamadı.

BAŞAKŞEHİR'DE İLK MAÇI REZERV LİG'TE

Mesut Özil, Başakşehir formasıyla ilk maçını Rezerv Lig'te oynanan Kasımpaşa mücadelesinde giydi. Maçı 7-1 kaybeden turuncu-lacivertlilerde Mesut Özil maça 46. dakikada dahil olup, skor katkısında bulunamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Mesut Özil Haberler

500

Yorumlar (3)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Git gide gözden düştü akp gibi bitti, seneye halı sahaya çağırmazlar Mesudiyeli Mesut :)

47
44
yanıtYanıtla
Erdinç erbay:

Seni sevmiyorum mesudiyeli mesut gözden düştün.

31
36
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Helal olsun mesut özil karakterli oyuncu .Yukarida yazan kisiler siz vataninizi hic sevmiyorsunuz belli .Cumhurbaskanimizin yaptigi hastaneler ,havalimanlar ,yollar ,havalimanöar ve ülkemiz icin birbirinden degerli savunma sanayiyi kalkindirdigi ,dünyayi gipte ettigi iha siha yaptigi icinmi sevmiyorsunuz?

3
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title