Haberler

Mesut Bakkal: "Yukarıyı yakalama adına çok önemli bir galibiyet aldık"

Güncelleme:

- Mesut Bakkal: "Yukarıyı yakalama adına çok önemli bir galibiyet aldık" Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal: "Skor bizi ileri hafta için daha da umutlandırdı" Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Boluspor galibiyetinin ardından tüm oyuncularını kutlayarak, "Yukarıyı yakalama adına...

- Mesut Bakkal : "Yukarıyı yakalama adına çok önemli bir galibiyet aldık"

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal :

"Skor bizi ileri hafta için daha da umutlandırdı"

DENİZLİ - Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Boluspor galibiyetinin ardından tüm oyuncularını kutlayarak, "Yukarıyı yakalama adına çok önemli bir galibiyet aldık" dedi.

Spot Toto 1. Lig'in 27. haftasında A. Denizlispor evinde ağırladığı Boluspor'u 2-0'lık skorla yendi. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, skorun oyuncular üzerinde özgüvenin yerini getirdiğini belirtti. Üst tarafları yakalama adına önemli bir galibiyet olduğunu ve taraftarlardan desteği daha fazla beklediklerini söyleyen Bakkal, "Öncelikle çok önemli bir maç kazandığımızı söyleyeyim. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Maçın başından sonuna kadar inanılmaz mücadele, ürettiğimiz pozisyonlar ve haklı galibiyet. Zaten biz benim gelişimle iyi başlamıştık, yani Eyüp, arkasından Adana sonra Altınordu galibiyeti. Arada Samsun maçı hiç beklemediğimiz ve bireysel hataların olduğu maçtı. Bugün oyuncular gerçek kimliklerini, oynadığımız oyunların çoğunu aynı disiplinle oynayan bir takım var. Yukarıyı yakalama adına çok önemli bir galibiyet aldık. Çocukların öz güveninin yerine gelmesi birde net bir skor elde etmesi bizi ileri haftaya daha da umutlandırdı. Taraftarlara da teşekkür ediyorum. Daha fazlasını bekliyoruz ihtiyacımız var. Bu yola hep beraber girdik, inşallah bundan da başarılı çıkacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mesut Bakkal Denizlispor Boluspor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title