Haberler

Merhum Hocalar İçin Bir Araya Geldiler

Bafraspor'un merhum hocaları Sedat Gezer ve İsmail Kurt anısına geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası için Bafra'ya gelen eski Samsunsporlu sporcular ve antrenörler, turnuvanın ardından Belediye Başkanı Zihni...

Bafraspor'un merhum hocaları Sedat Gezer ve İsmail Kurt anısına geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası için Bafra'ya gelen eski Samsunsporlu sporcular ve antrenörler, turnuvanın ardından Belediye Başkanı Zihni Şahin ile bir araya geldi.

Adnan Menderes Parkı'nda yapılan toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Bölge Müdürü İbrahim Güven, Samsun Amatör Spor Kulüpler Başkanı Şener Aydın, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, Samsun İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Kemal Coşkun, Türkiye Faal Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Samsun Şube Başkanı Özkan Öztürk ve eski Samsunsporlu futbolcular katıldı.

TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven yaptığı konuşmada, "Merhum hocalarımız adına yapılan turnuvaya bizler de katkı verdik. Son yıllarda Bafra ile Samsun kaynaşması var. Bu güzelliğe katkı veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Eski Samsunspor futbolcusu ve antrenörü Mehmet Ali Çınar, "Bafra bir futbol şehri, burası önemli bir yer. İki sevgili kardeşimiz için buradayız. Bafra, Çarşamba, Samsun et ve tırnak gibi olmalı" diye konuştu.

1930 Bafraspor'un Başkanı Hüseyin Çamaş, "Hocalarımız adına yapılan turnuvamıza katılan Samsunsporumuzun değerli hocalarına teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin devam etmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Zihni Şahin ise şunları söyledi: "Talihsiz bir olay sonucu kaybettiğimiz değerli hocalarımız için 3 yıldır turnuva düzenliyoruz. Onlar, Bafra'ya hizmet ederken rahmetli oldular. Onların hatıralarını yaşatmak bizim görevimiz. Onları rahmetle, minnetle anıyoruz. Allah mekanlarını cennet etsin. Samsun ile Bafra her zaman dayanışma içinde olmalı. Bunun başka çıkar yolu yok. Bizler birbirini tamamlayan unsurlar olmalıyız. Samsun bize sahip çıkacak, biz de destek vereceğiz." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Kurt Samsunspor Hocalar Bafra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title