Haberler

Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı Sporcuları Büyük Atatürk Koşusunda Madalya Kazandı

Güncelleme:

Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları dereceye girerek madalya kazandı. Sporcular, Menteşe Belediye Başkanı tarafından tebrik edildi.

Muğla'nın Ula ilçesinde düzenlenen Büyük Atatürk Koşusu'nda Menteşe Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından 2014 doğumlu Meryem Düzen birinci, 2013 doğumlu Baran Üçüncü ikinci, 2013 doğumlu Nazif Daş ise üçüncü olarak madalya kazandı. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "Bizler çocuklarımıza genç yaşta spor bilinci, spor alışkanlığı kazandırmak ve geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için çalışıyoruz" dedi.

Büyük Atatürk Koşusu'nda dereceye giren sporcular, antrenörleri Erkan Karataş ve aileleri ile birlikte Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ü ziyaret etti.

Genç sporcuları ve antrenörlerini başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Gümüş, "Belediyesporumuz bünyesindeki çocuklarımızın disiplinli çalışma ve doğru yönlendirme ile ne kadar başarılı olduklarını görüyor ve onlarla gurur duyuyoruz. Bizler çocuklarımıza genç yaşta spor bilinci, spor alışkanlığı kazandırmak ve geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda belediyesporumuz bünyesindeki sporcularımız farklı branşlarda pek çok şampiyonluk ve dereceler kazanıyorlar. Çocuklarımızı sportif alanda yetişmelerine katkı sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Spor

Atletizm Ula Belediye Yerel Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title