Haberler

Meksika tatilinde objektiflere yakalanan Arianny Celeste, sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

Karma dövüş sanatları organizasyonu UFC'nin en önemli ring kızlarından biri olarak kabul edilen Arianny Celeste, Meksika'daki tatilinde objektiflere yakalandı.

UFC'nin en ünlü ring kızlarından biri olarak kabul edilen, 34 yaşındaki Arianny Celeste, Meksika plajında verdiği pozlarla sahip olduğu mükemmel vücudu gözler önünde serdi.

Takipçilerinin övgü yağdırdığı Arianny, "Zaten mükemmel bir vücuda sahip, spor yapmaya ihtiyacı yok" yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

PLAYBOY TAKVİMİNDE DE ROL ALDI

Kırmızı bikini ve güneş gözlüğü ile poz veren Arianny, neden milyon dolarlar kazanan ilk ring kızı olduğunu herkese gösterdi.

Ünlü isim, Playboy'un 2020 takviminde de boy gösterdi.

Ring kızı kariyerine 2006 yılında başlayan Arianny, ayrıca Amerika'da katıldığı bazı eğlence programlarında da hatırı sayılır miktarda para kazanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Playboy Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (9)

lottoo:

Benimde böyle bi baldızım vardı.

9
16
yanıtYanıtla
TOTTTO:

VARDI DA BİŞEYMİ YAPTIN

yanıt9
yanıt0
abanza:

vay be ilik gibiymiş

11
7
yanıtYanıtla
vurkaç:

dövsün beni

yanıt2
yanıt1
GUNDİ:

ADEM SENMİSİN LA

yanıt1
yanıt2
ABANZA:

EVET BENİM GUNDİ ABİ

yanıt0
yanıt1
Bahtiyar50:

Dinimiz çok güzel, mevlananın dediği gibi ne olursan oll yinede gell. ALLAH diyorki ya günahkar kulum töve eder dönersen aff ederim.

4
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

AKŞAM AKŞAM İLAÇ GİBİ GELDİN HEYYY

3
1
yanıtYanıtla
XXXX LÜRGEES:

abi bu nasıl bir güzellik ya mest oldum şu fiziğe güzelliğe bak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title