Haberler

    Mehmet Tunç'tan Altın Madalya!

    2018 Para Atletizm Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden milli atletlerden Mehmet Tunç altın, Zübeyde Süpürgeci ve Öznur Alumur gümüş madalya kazandı.

    2018 Para Atletizm Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden milli atletlerden Mehmet Tunç altın, Zübeyde Süpürgeci ve Öznur Alumur gümüş madalya kazandı. Almanya'nın başkenti Berlin'deki Friedrich-Ludwig-Jahn Sportpark Stadı'nda devam eden şampiyonada ay-yıldızlı atlet Mehmet Tunç, T11 kategorisinde erkekler 200 metre finalinde yarıştı.

    Mehmet Tetik rehberliğinde yarışa katılan Mehmet Tunç, 24.62'lik derecesiyle yarışı birinci tamamlayarak altın madalyanın sahibi oldu.

    Fransız sporcu Sylvain Bova 24.77'lik derecesiyle gümüş madalyada kaldı. Piste çıkan diğer atletler Fransız Timothee Adolphe ve Litvanyalı Modestas Grauslys kural hatalarından dolayı diskalifiye edildi.

    Milli atlet Mehmet Tunç perşembe günü yapılan erkekler 400 metre yarışında da gümüş madalya kazanmıştı.

    Kadın atletlerden 2 gümüş madalya

    T54 kategorisinde kadınlar 100 metrede milli sporcu Zübeyde Süpürgeci, 17.16'lık derecesiyle gümüş madalya aldı.

    Yarışta Finlandiyalı sporcu Amanda Kotaja 17.08 ile altın, İsviçreli Alexandra Heilbling 17.89 ile bronz madalya elde etti.

    Milli atlet Öznur Alumur ise T11 kategorisinde kadınlar 400 metrede 1.06.30'luk derecesiyle gümüş madalya kazandı.

    Bu yarışta Polonyalı Joanna Mazur, 1.03.67 ile altın, İspanyol Ortiz Munguira da 1.11.82 ile bronz madalyanın sahibi oldu.

    Bursa Yıldırım Belediyespor'un sporcusu Mehmet Tunç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, altın madalyayı kazandığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok şükür iyi bir çalışmanın sonunda altın madalyayı aldım. Bugüne kadar beni yalnız bırakmayan hocam Ramazan Çömlek ve kılavuzum Mehmet Tetik'e teşekkür ederim. Şu an duygularımı ifade edemiyorum." diye konuştu.

    Dünya ve olimpiyat şampiyonalarına hazırlanacağını dile getiren Tunç, "İnşallah sıkı çalışmayla burada da madalya almak istiyorum." dedi.

    Türkiye şampiyonanın 6. gününde madalya sayısını 15'e (4 altın, 6 gümüş, 5 bronz) çıkardı.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Tunç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title