Haberler

Kayserispor-Hatayspor maçının ardından - Mehmet Özhaseki

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayserispor Kulübü Başkan Yardımcısı Onur Gözbaşı, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Yukatel Kayserispor'un evinde Atakaş Hatayspor'u 4-3 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayserispor Kulübü Başkan Yardımcısı Onur Gözbaşı, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Yukatel Kayserispor'un evinde Atakaş Hatayspor'u 4-3 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Özhaseki, stat çıkışında, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, çok keyifli bir maç izlediklerini söyledi.

İki takımın da iyi ve açık bir futbol oynadığı belirten Özhaseki, "Önemli olan Kayserispor'un mücadelesiydi. Kayserispor daha fazla isteyen, iyi oynayan taraftı, biraz rehavete düştüğünde de çok çabuk gol yiyen takımdı. Sonuç böyle olduğu için seviniyoruz. Herhalde bu gollerden sonra tedbir alınıp böyle basit goller yemeyiz diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Maçın son dakikalarının heyecanlı geçtiğini aktaran Özhaseki, "Karşılaşma 4-3 olunca haliyle insanı stres basıyor. Kaç dakika kalırsa kalsın insan endişe taşıyor. Çok rahat alabileceğimiz, fark olabilecek bir maçtı, sonuç olarak 3 puan aldık. Maçtan sonra içeri girdik hocamızı, oyuncuları tebrik ettik. Berna Hanım hasta yatıyor, ona da moral olmuştur. Çocuklar da birazdan Berna Hanım'ın evine gidip ona galibiyet hediyesi götürecekler. Berna Hanım'a da Allah'tan şifa diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kayserispor Kulübü Başkan Yardımcısı Onur Gözbaşı da önemli bir virajı galibiyetle geçtikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Keyifli, bol gollü bir maç izlettiklerini anlatan Gözbaşı, "Güzel futboldan dolayı Hikmet hocamızı ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Kayserispor, yeni transferleriyle birlikte kadro derinliği olan ligin en önemli takımlarından biri haline geldi." diye konuştu.

Sarı-kırmızılı ekibin kontrollü ve planlı bir yapılanmayla daha önemli konuma geleceğini vurgulayan Gözbaşı, şunları kaydetti:

"Bugün önemli bir virajdı, yukarılarda yer edinebilmek adına bu virajı iyi bir şekilde atlattık. İlerleyen günlerde üzerine koyarak, iyi futbol izleterek daha yukarılara geleceğimize inancımız tam. Esas planlamayı başkanımızın da söylediği gibi önümüzdeki sene konumlandıracağız. Kontrollü, planlı, bütün şehrin desteği ile hep birlikte daha güzel günler göreceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Önemli 2 maçımız var, desteğe devam edelim."

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Özhaseki Ahmet Çalık Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title