Haberler

Mehmet Ekici'nin Maccabi Tel Aviv'e transfer olacağı iddia edildi

Fenerbahçe'nin TFF'ye bildirdiği 28 kişilik kadroda yer almayan Mehmet Ekici'nin, İsrail Ligi ekiplerinden Maccabi Tel Aviv'e gideceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirilen 28 kişilik kadroda yer almadı. Kadro dışı kalan Ekici için bomba bir transfer iddiası geldi. Skorer'in haberine göre 29 yaşındaki futbolcu, İsrail takımı Maccabi Tel Aviv yolunda.

İSRAİL'DE TRANSFER SEZONU DEVAM EDİYOR

Maccabi'nin bulunduğu İsrail Ligi'nde transfer dönemi 18 Eylül'de sona erecek. 2017-2018 sezonunun başında Fenerbahçe'ye transfer olan Ekici, sarı-lacivertli formayla 36 maça çıktı. 29 yaşındaki oyuncu bu maçlarda 5 gol atıp, 3 asist yaptı.

KASIMPAŞA'YA GİTMEYİ REDDETMİŞTİ

Yeni sezon öncesi tam 12 transfer yapan Fenerbahçe Kulübü, transferin bitimine kısa bir süre kendisinden kulüp bulması istenen Mehmet Ekici'ye İstanbul temsilcisi Kasımpaşa talip oldu. Kiralık olarak oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Kasımpaşa'ya Ekici, "Ben Kasımpaşa'ya gitmem" diyerek transfer teklifini geri çevirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Maccabi Tel Aviv Mehmet Ekici Fenerbahçe İsrail Spor Haberler

500

Yorumlar (26)

DiLENCi CiRRKEF FENEV BU YüNANDAN ALIR:

iSRAiLE SATAR iSRAiLDEN ALIR FRANSIZA RUMA SATAR

45
6
yanıtYanıtla
CANMEN:

AMMA KUSTUN BEEE. . . .

yanıt4
yanıt0
gercekci:

Fenere gidenlerin hallerini görün bi itrail kalmisti onuda fenevin sayesinde gördünüz BRAVO.

28
6
yanıtYanıtla
KADIKÖYLÜ:

Babaiı kesin Yahudi

2
27
yanıtYanıtla
MSTF:

TRABZONSPOR''DA RAHAT BATTI GİTTİ. ŞİMDİ PİŞMAN OLSAN DA NE FAYDA.

15
10
yanıtYanıtla
Memleketim:

Israilli olmasaydi Trabzondan fenerbahceye gelmezdi. Bi bakin fenerbahce icin caba gösterenleri. Basi ermeni.

10
12
yanıtYanıtla
misafir:

hadi ordan otobüs tetikçisi pontuslular.

yanıt1
yanıt0
RECEP:

ahb be benim güzel kardeşim daha öncede söylemiştim milletçe hemen olsun diyoruz amahemen ölüyor bimiyoruz TRABZONUN EKMEĞİMİ yoktu SUYUMU yoktu BUZGİBİ BOL OKSİJENLİ HAVASIMI , neyini beğenmedin ahbe benim güzel kardeşim HELE ŞİMDİ BİRDE BAŞKANI VARKİ TAKIMIN MANEVİ BABASI SANKİ neyapalım kul kaderini yaşar başarılar.

6
6
yanıtYanıtla
BÜNYAMİN KIRIK:

YÜREĞİNE SAĞLIK RECEP BEY KENDI KARIYERINI BITIRDI TS DA ŞIMDI KAPTANLIK YAPAR ÇOK GÜZEL GOLLER ATARDI ISRAILE GIDERSE YUHALANIR KESIN

yanıt0
yanıt1
TIREBZUNLU PONTUSLU RUM:

TIREBZUNDA OYNARMI

yanıt1
yanıt2
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title