Haberler

Mehmet Ekici için sert sözler: Kulübün önünden bile geçemez

Güncelleme:

Fenerbahçe ile yollarını ayırması beklenen ve adı Beşiktaş ile anılan Mehmet Ekici için siyah beyazlı ekipten dün yalanlama gelmişti. Beşiktaş İkinci Başkanı Serdar Adalı ise, Ekici için çıkan transfer söylentileri için sert sözler söyledi.

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe'de kendisinden kulüp bulması istenilen Mehmet Ekici'yle transfer görüşmesi yaptıkları iddiasını yalanladı.

ADALI'DAN EKİCİ İÇİN SERT SÖZLER

Sabah'ın haberine göre; Siyah-beyazlı kulübün ikinci Başkanı Serdal Adalı ise konuyla ilgili olarak, "Mehmet Ekici ile ilgili iddiaları takip ediyorum. Taraftarlarımız rahat olsun, biz kolej havasında yeni bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Ekici'nin geçen sene transfer zamanında Beşiktaş'a yaptıklarını herkes biliyor. Değil transferini yapmak, kulübün önünden bile geçemez" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

m.çek:

İşte o kadar, başka kapıya.

14
21
yanıtYanıtla
4343karakartal:

Beşiktaş’la uğraşanın çocuğu olmaz

13
16
yanıtYanıtla
BJK:

ULAN NE GÜLDÜM BBEE. . .

yanıt2
yanıt1
Kemal Aydın:

bizim ahımızı almayacaktın evlat. Sonun böyle olur işte.

14
9
yanıtYanıtla
team system:

Kulübün önünden bile geçemez denilmesi mi çok sert sözler oluyormuş ? Bence Mehmet Ekici kişilik olarak bu kulüpte oynamaya uygun değil denilse çok daha etkili açıklama yapılmış olurdu yada Beşiktaş onun kişiliğinde futbolcuların oynayabileceği bir kulüp değildir denilebilirdi !

16
4
yanıtYanıtla
A.D.:

rahmetli Cem babanın dediği bir söz var hayat çok garip geçen sene Fenerbahçe ye geliyor diye zil takıp oynadık şimdi gönderilsin diye zil takıp oynayacağız

15
1
yanıtYanıtla
By bilen:

Ulen teneke napsın sizi geçen sene istemedi şimdi niye gelsin

5
6
yanıtYanıtla
Adsız:

Doğru dion teneke sizi seçmişti demi..

yanıt0
yanıt0
Haliba:

Tam abdullah hocanın sisteminin oyuncusu ekici bence bjk yakışır.Ekici gibi bir topçu varmı bjk ben diyeyim yok.lense yüz basar bonservisi elinde daha ne olsun......

1
9
yanıtYanıtla
zlatan:

Bos yapma dayi

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title