Haberler

Mehmet Atalay: Trabzonspor Ülkenin Spor Alanında Lokomotifidir

Güncelleme:

BİK Genel Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Mehmet Atalay, Trabzonspor'un ülkenin spor alanında lokomotifi olduğunu söyledi.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olan Mehmet Atalay, Trabzon spor'un ülkenin spor alanında lokomotifi olduğunu söyledi.

Trabzonspor'u anlamadan Trabzon'u yönetmenin mümkün olmadığını belirten Atalay, Trabzon'un Rio sahilleriyle yarışacak bir şehir olduğunu ifade etti. Napoli maçının Trabzonspor için bir moral bozucu olduğunu kaydeden Atalay, "Biz de akşam müsabakayı izlemiştik. Şunu söyleyebilirim Trabzonspor'un o kadar büyük mesafeler alıp Napoli ile rakip olması önemli bir başarıdır. Daha önce elde ettiği birçok başarı var. Taraftarın buna biraz da böyle bakması lazım. Hiçbir takım bütün maçlarını kazanamıyor. Evinizde de, dışarıda da kaybedebilirsiniz. Bazen tesadüfle bir gol yiyebilirsiniz. Ne yazık ki talihsiz gollerle başladı müsabaka. Trabzonspor ondan sonra toparlayamadı. Ama şuna inanıyorum deplasmanda daha iyi olacak. Trabzonspor elense bile çok iyi bir görev yaptı. Bundan sonraki yıllarda başarılarını devam ettirecek. Trabzonspor'da birlik ve beraberliğin en ön planda olması lazım. Trabzonspor'u iyi günler bekliyor" dedi.

"TRABZON'UN EN BÜYÜK PROJESİ TRABZONSPOR'DUR"

Trabzon'a her zaman futbolcu fabrikası olarak baktığını vurgulayan Atalay, "Trabzonspor Trabzon'un lokomotifidir. Spor alanında Türkiye'nin lokomotifidir. Türk futboluna, Türkiye'ye para girdisi sağlamış önemli bir yöredir. Trabzon'un gelişmesi içinde tanıtımının yapılması içinde önemli bir lokomotiftir. Trabzonspor Barcelona'yı, İnter'i, Napoli'yi bu şehre getiren bir takım olmuştur. Trabzonspor kazandığı başarılarla Trabzon'u tanıttığı için şehrin güzelliklerini insanların görme fırsatını veriyor. Trabzon için her zaman söylüyorum Rio sahilleriyle yarışarak bir şehirdir. Trabzon'un sahilleri, semtlerini baştan başa futbolcu tarlalarına çevirme mecburiyetimiz var. Her ailenin bir futbolcusu olursa o ailenin geçim sıkıntısı kalmaz diye düşünüyorum. Ben bu yöreye hep futbolcu fabrikası olarak baktım. Trabzon'un en büyük projesi Trabzonspor'dur. Yapılan yatırımlar bundan sonra yapacağımız yatırımlarla bütünleştirildiğinde Trabzonlu'nun sırtı yere gelmez. Milyon dolarları harcayarak transferler yapmak yerine o paraları kendi alt yapısına kazandırıp gençleri takımlarına çıkartabilirler" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Atalay Trabzonspor Ak Parti Napoli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title