Haberler

Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor'la 1-1 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde Medipol Başakşehir, uzatma dakikalarında yediği golle Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir, 32. haftanın açılış karşılaşmasında Demir Grup Sivasspor ile sahasında 1-1 berabere kaldı. Rijad Bajic'in gülüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip, 90+2'de Volkan Babacan'ın kendi kalesine attığı gol sonrası karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Haftayı bir puanla kapatan Medipol Başakşehir, şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

İLK GOL BAJIC'TEN GELDİ

Maça etkili başlayan ev sahibi ekip ilk pozisyonunu 4. dakikada buldu. Ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Caicara'nın sert şutunda, top üstten auta gitti. 14. dakikada Visca, sağ çaprazdan geliştirdiği atakta topu ceza alanı içindeki Elia'ya bırakırken, bu oyuncu, daha müsait durumdaki Bajic'i gördü. Bajic, rahat bir şekilde meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

MOSSORO KIRMIZI KART GÖRDÜ

Medipol Başakşehir'de Mossoro, karşılaşmanın 37 ve 38. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonucunda kırmızı kartla oyundan atıldı. Brezilyalı futbolcu, ilk olarak 37. dakikada Saivet'e yaptığı harekette sarı kart ile cezalandırıldı. 38. dakikada Ndinga'ya yaptığı müdahale sonrasında karşılaşmanın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Mossoro'ya yine sarı gösterdi. 34 yaşındaki futbolcu böylece çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 42. dakikada İrfan Can Kahveci'nin ceza alanı önünden pasında altıpasın yakınlarında topla buluşan Visca, bir kez daha Bajic'i gördü. Bu oyuncunun etkisiz vuruşunda, kaleci Ali Şaşal Vural, iki hamlede topun sahibi oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısını Medipol Başakşehir, 1-0 önde tamamladı.

BAŞAKŞEHİR 90+2'DE YIKILDI

Bir kişi eksik rakibi karşısında skor üstünlüğünü karşılaşmanın ikinci yarısında korumayı başaran Medipol Başakşehir, 90+2'deki gole engel olamayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Ligde oynadığı son üçü maçı kazanan Medipol Başakşehir, sahasında aldığı beraberlik sonrası puanını 66'ya çıkartırken, şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Demir Grup Sivasspor ise puanını 48'e yükseltti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Babacan Başakşehir Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (49)

KAPLAN:

Haydi fener yarın kazan

15
20
yanıtYanıtla
Fifa Kokartlı Hakem:

Dürüst olmak gerekirse,,bu sene şampiyonluk beşiktaşın hakkıdır.

10
22
yanıtYanıtla
kapak:

Dürüst ol o zaman. Beşiktaş ancak 4. lüğü hakediyor.

yanıt0
yanıt1
Hulu:

Gs ı şampiyon yapma çabaları son sürat devam ediyor.

5
26
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

ULAN BIKTIK BU SON DAKİKA AHMAK GOLLERE VOLKAN BABACAN GS YE KIYAK YAPMIŞ

9
19
yanıtYanıtla
zalımın oğlu:

aykut kocaman''ın kehaneti mi tutacak yoksa?

19
7
yanıtYanıtla
Fısıltı Gazetesi:

Çatlayın Fener düşmanları....Fener emin adımlarla..Bu sezon..Çift kupayı..Müzesine götürecek...Kardeş Akhisar cimbomu yenecegine söz verdi..bursada bize yatacak,olay bitmiştir.hahahaha:))))

7
15
yanıtYanıtla
milletin:

böyle bir tiyatro daha önce görmedim sivas gol atmamak için elinden geleni yaptı golü yanlıslıkla kendi kalesine attılar. Golden sonra samet aybabanın yüz ifadesini herkes izlemeli

18
4
yanıtYanıtla
:

Galatasaray ı şampiyon yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar helal

10
10
yanıtYanıtla
4 büyüklerden başkası yalan:

iyi olmuş başakşehire az bile

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title