Haberler

Medicana Sivasspor'da Osmanlıspor Hazırlılığı

Medicana sivasspor, Cuma günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Medicana sivasspor, Cuma günü deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmızı-beyazlılar daha sonra kısa alanda pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlığı bulunan Erkan Kaş katılmazken, Aatıf ve Kone salonda çalıştı. Kırmızı beyazlıların transferin son gününde kadrosuna kattığı Gökhan Süzen de takımla beraber ilk idmanına çıktı.

"GÖKHAN TECRÜBESİYLE BİZE DESTEK OLACAKTIR"

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Okan Buruk, ara transfer süreci hakkında şöyle dedi:

"Daha önceden de söylemiştik, hücum hattına bir oyuncu almak istiyorduk, görüştüğümüz oyuncularda oldu kaliteli bir futbolcu almak istiyorduk. Bu takımın içerisine gelip direk katkı yapabilecek bir oyuncu bakıyorduk. Çok görüştüğümüz oyuncu oldu. Aslında son günlerde de iyi oyuncularla irtibatımız vardı ama son anda bazılarının eşi istemedi, bazıları ise farklı nedenlerle olmadı. Son günlere geldiğimizde de istediğimiz kalitede futbolcu olmadığı için hücum hattına bir transfer yapmadık. Son gün Gökhan Süzen'i kadromuza kattık o da tecrübesiyle bize destek olacak."

"OSMANLISPOR YENİDEN BİR BAŞLANGIÇ OLACAK"

Osmanlıspor maçına da değinen Okan Buruk, şunları söyledi:

"Eksiklerimizi biliyoruz. Bu eksikler üzerinde daha çok çalışmaya başladık. Hep aynı şeyleri söylüyoruz, hep şansızlıktan yakınıyoruz. Sezon başından beri çok fazla pozisyona giriyoruz, çoğu maçı biz önde götürüyoruz ama çok fazla kazanamadığımız maç var. Bunu biraz daha dengelememiz gerekiyor. Özellikle savunma hatalarımız çok fazla öne çıkıyor. İyi hücum yapıyoruz ama hücum yaparken verdiğimiz açıklar rakiplerimizin bizi cezalandırmasına yol açıyor. Biraz daha dengeli oyun bizi daha iyi yerlere taşıyacaktır. Yeni gelen oyuncuların adaptasyon dönemi ve fiziksel açıdan gelişimleri iyi duruma geldi. İnşallah Osmanlıspor maçı bizim için yeniden bir başlangıç olacak." - Sivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gökhan Süzen Okan Buruk Erkan Kaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title