Haberler

Medicana Sivasspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan görüntü, - Erkan Kaş açıklama, Medicana Sivasspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları- Orta saha oyuncusu Erkan Kaş: "Bizim için zor maçlar başlıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Antrenmandan görüntü, - Erkan Kaş açıklama, Medicana Sivasspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları- Orta saha oyuncusu Erkan Kaş: "Bizim için zor maçlar başlıyor. İnşallah Kayserispor karşısında kendi evimizde galip gelmek istiyoruz" Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında pazar günü sahasında Kayserispor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. Kondisyon çalışmalarıyla devam eden idmana, sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Adem Koçak ve hasta olan İbrahim Akın katılmadı.Kırmızı-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Erkan Kaş, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ettiklerini anımsatarak, bu hafta ise Kayserispor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi.Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra hafif bir sakatlığı olduğunu belirten Erkan, "İki gün idmanlara çıkmadım. İstanbul'da tedavi gördüm. Bugün ise ayağımı denemek için çıktım. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Gençlerbirliği galibiyeti bizim için çok iyi moral oldu. Şimdi önümüzde zorlu bir Kayserispor karşılaşması var. Bizim için zor maçlar başlıyor. İnşallah Kayserispor karşısında evimizde galip gelmek istiyoruz. Bu karşılaşmalar bizim çıkış maçları olacak. İnşallah bu karşılaşmaları alır, güzel günler yakalarız" diye konuştu.Sivasspor taraftarına çağrıda bulunan Erkan Kaş, "Takım olarak bir çıkış arıyoruz. Taraftarlarımız stada gelsin. Onların bize desteği çok önemli, inşallah stadı doldururlar. Bizim için de ekstra motive olur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Kayserispor Erkan Kaş Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title