Haberler

Medical Park Antalyaspor'da Tur Sevinci

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Medical Park Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında deplasmanda Turgutluspor'u 3-2 yenerek bir üst tura yükseldi.

Baros'un 2 ve Emrah Başsan'ın golüyle kupada bir üst tura yükselmenin sevincini yaşadıklarını kaydeden kulüp başkanı Gencer, Antalyaspor'un 4 lig ve 2 kupa maçı olmak üzere 6 maçtır yenilmediği söyledi.

Ligde Eskişehirspor karşılaşmasından bu yana mağlup olmadıklarını belirten Başkan Gencer, "Kupa maçları her zaman zor geçer. Özellikle de bir alt ligdeki takımlar, süper lig takımlarına karşı daha iyi konsantre olurlar. Maçta kendilerini göstermek isterler. Bizde rakibimizi küçümsemedik. Kazaya mahal vermemek için futbolcularımız 90 dakika boyunca sahada mücadele ettiler. Zor olsa da 3-2 kazanmasını bildik. Bir üst tura adımızı yazdırdık" dedi.

Asıl sevindirici olanın ise Antalyaspor'un 6 maçtır yenilmemesi olduğunu kaydeden Başkan Gencer, "Antalyaspor hem ligde hem kupada güçlü bir takım olduğunu gösteriyor. İnşallah bu kaybetmeme ruhumuz devam eder. Kupada tur atladığımız için mutluyuz" diye konuştu.

2 gol atan Baros'un yeteneğini ortaya koyduğunu ifade eden Başkan Gencer, oyuncusundan ligde de gollerinin devam etmesini istedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Gültekin Gencer Türkiye Kupası Milan Baros Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title