Haberler

Medical Park Antalyaspor, Balıkesirspor'dan Caner'i İstiyor

Güncelleme:

Medical Park Antalyaspor, Balıkesirspor'dan Caner Arıcı'yı transfer etmek istiyor.

Medical Park Antalyaspor'un, PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'dan Caner Arıcı'yı transfer etmek istediği, iki kulüp arasında henüz anlaşma sağlanamadığı ancak görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor'un başarılı sağ kanat futbolcusu Caner Arıcı'nın, Medical Park Antalyaspor'a gitmesi an meselesi. Daha önce Beşiktaş'a transferi de gündeme gelen Caner için Ankaraspor ve Medical Park Antalyaspor da devreye girmişti. Balıkesirsporlu gözde oyuncuya Volkan Şen'in transferinde sorun yaşayan Medical Park Antalyaspor'un talip olduğu, bu transferin her an sonuçlanabileceği kaydedildi. İHA muhabirine konuşan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, "Medical Park Antalyaspor, oyuncumuz Caner'i transfer etmek için kulübümüzle görüşüyor. Eğer bizim istediğimiz rakamı vermeyi kabul ederlerse, futbolcumuzu satmaya hazırız. Şu anda kesin bir şey yok. Caner Arıcı Balıkesirspor'un futbolcusudur" dedi.

TRANSFERDE KRİZ İDDİASI

Bu arada, Caner Arıcı'nın Medical Park Antalyaspor ile ön protokol yaptığı, bu nedenle de iki takım yönetimi arasında bir kriz belirdiği ileri sürüldü. Medical Park Antalyaspor'un bu protokolü öne sürerek Caner Arıcı'yı neredeyse bedelsiz olarak istediğini öne sürüldü. Kırmızı-beyazlı takımın, Balıkesirspor'a 'Şimdi vermezseniz sezon sonu bedavaya alacağız' dediği, buna karşılık Balıkesirspor Kulübü'nün 'Caner'i almak istiyorlarsa 500 bin TL bonservis bedeli ödemeleri gerek' karşılığını verdiği belirtildi. Balıkesirspor'un aksi bir durumda ise, Medical Park Antalyaspor Kulübü hakkında, 'Sözleşmeli futbolcuyu ayartmak ve protokol yapmak'tan dolayı Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde gerekli hukuki işlemleri başlatacakları vurgulandı.

Öte yandan Balıkesirspor Kulübü'nün, oyuncuları Caner Arıcı için Ankaraspor'a da bonservis bedelini 1 milyon TL olarak bildirdiği ancak şu ana kadar bir gelişme olmadığı belirtildi. Bu arada, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, futbolcuları Caner'in Balıkesirspor'da kalmak istemesi halinde kendisi ile 2 yıllık sözleşme yapmaya da hazır olduklarının özellikle bilinmesini istedi. Balıkesirspor devre arasında Bursaspor'dan Okan Deniz'i, Sivasspor'dan Uğur Akın'ı, Norveç'ten Jabbie ve Kıbrıs Rum Kesiminden Galatasaray'ın da eski kalecisi Kingson'u (Faruk Gürsoy) transfer ederek kadrosunu güçlendirmişti.

Ligin ikinci yarısındaki ilk maçta TKİ Tavşanlı Linyitspor'u deplasmanda yenip 3 puan alan PTT 1. lig ekibi Balıkesirspor, bu hafta kendi sahasında Fethiyespor'u konuk edecek. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Balıkesirspor Caner Arıcı Ankaraspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title