Haberler

"Masa başında yapmayın bunları" diyen Sergen Yalçın'dan hakem eleştirisi

Güncelleme:

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 mağlup oldukları Galatasaray maçının hakemine ve kararlarına tepki gösterdi. Kararları eleştiren Yalçın, "Bu kadar emek, bu kadar mücadele. VAR hakemi ve sahadaki hakem. Yazık. Türk futbolu adına yazık. Masa başında yapmayın bunları. VAR sistemi böyle kullanılacaksa hiç kullanmayın" dedi.

Süper Lig takımı Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 yenildikleri Galatasaray maçının ardından çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"KAYBETMEK ÜZÜCÜ"

Mücadele hakkında konuşan deneyimli antrenör, "Kaybetmek üzücü. Çünkü çok mücadele ettik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Plana sadık kalıp iyi bir oyun oynadılar. Biraz da riskli bir oyundu. Çok da Anadolu takımı gibi oynamadık. Bazen böyle maçları kaybederken başka şeyler kazanırsın. Biz o tarafından bakıyoruz. Özgüven kazandık. Soyunma odasında kimsede kaybetmiş havası yoktu. Çok iyi oynadık çünkü. Kendi kadromuza göre başarılı bir maç sayılır" dedi.

"TÜRK FUTBOLU ADINA YAZIK"

Hakem kararlarına tepki gösteren Sergen Yalçın "Bu kadar emek, bu kadar mücadele. VAR hakemi ve sahadaki hakem. Yazık. Türk futbolu adına yazık. Masa başında yapmayın bunları. VAR sistemi böyle kullanılacaksa hiç kullanmayın. En azından 'Hakem hata yaptı' der, geçeriz. Bu hataya girmiyor. O ofsaytta çizgiyi nasıl çektiler? Anlayamadık. Bu kadar mücadele veriyoruz, yazık! Galatasaray, bizi zaten yenebilir. Bu şekilde olmamalıydı. Türk futbolu sağlıklı bir yere gitmiyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Antalyaspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (8)

tamer durmaz:

Ligi durdursunlar hiç oynamaya gerek yok alın kupayı gs verin neden uğraşıyonuz ki bu kadar

146
68
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

Doğru söze ne denir. Cumartesi Fenerbahçe maçında olanlardan sonra bugün günah çıkarttılar.

73
29
yanıtYanıtla
hepdoğruyusöyleyenbiri:

Sergen; anlayacağın dilden konuşacak olursak At'lar, eşşekleri her zaman geçer....

11
47
yanıtYanıtla
Kartal Q7:

tff o kadar şeye rağmen istifa etmedi amacı belli zaten gerçekten yazık

42
7
yanıtYanıtla
simit bekleyen martı:

şaşırdık mı?? hayır. GS standart dua ile himmet ile lobi ile tutuyolar işte yine. 25-30 yıldır GS farklı amaçlar için kullanılan bir kulüp çok net görülüyor. Ülkeyi kaosa sürüklemek, gündem değiştirmek odak noktasını kaydırmak için yapılan buyük bir tezgahın parçası..

29
16
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

bükemediğiniz bileği öpmeyi öğreneceksiniz. hem de seve seve öğreneceksiniz.

yanıt10
yanıt8
Ş K:

Tek kelime Yazık.

18
4
yanıtYanıtla
dr_ ilkeremircan:

Dün Galatasaray futbol federasyonu istifa siye çemkirdi ya.. elbette onlarda bu maçı gs ye hediye edecekti. Bir daha asla lig tv almam . Tiyatro izleyeceksem gider parasız Kemal sunalın oğlunun güldür şovunu izlerim

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title