Haberler

Marmaris Yağlı Güreşleri Yarın Başlıyor

Güncelleme:

Marmaris Belediye Başkanlığı himayesinde düzenlenen '1. Marmaris Yağlı Güreşleri' için hazırlıklar tamamlandı. 30 başpehlivan ve 300'den fazla güreşçinin katılacağı etkinlikte yarışlar miniklerden başpehlivanlığa kadar 13 kategoride yapılacak.

Er meydanının ünlü isimleri Ali Gürbüz, Orhan Okulu, Mehmet Yeşil Yeşil ve Fatih Atlı başta olmak üzere 30 başpehlivan ve 300'den fazla güreşçinin katılacağı ' Marmaris Yağlı Güreşleri' için hazırlıklar tamamlandı. Güreşlere ev sahipliği yapacak İçmeler Gölenye Stadı'ndaki çalışmalar bitirilirken Marmaris'in başpehlivanı olacak güreşçinin altın kemeri de Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'a teslim edildi.

Marmaris Belediye Başkanlığı himayesinde Marmaris Belediyesi Gençlik Spor iş birliği ile düzenlenen '1. Marmaris Yağlı Güreşleri', 9 Mayıs Salı günü (yarın) İçmeler Gölenye Stadı'nda yapılacak. 30 başpehlivanın yanı sıra 300'e yakın güreşçinin katılacağı etkinlikte yarışlar miniklerden başpehlivanlığa kadar 13 kategoride yapılacak. Saat 12.00'da başlayacak yarışlar için saat 10.00'dan itibaren 19 Mayıs Gençlik Meydanı, 11.00'den itibaren İçmeler Pazar Yeri'nden Gölenye Stadı'na servisler kaldırılacak.

Kaynak: ANKA / Spor

Belediye Başkanlığı Marmaris Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title