Haberler

Manisaspor'da Boluspor Maçı Hazırlıkları

Güncelleme:

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, antrenman öncesinde futbolculara baklava ikram etti.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, PTT 1. Lig'de pazar günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak Manisasporlu futbolcularla biraraya geldi.

Vali Savaş, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ile Tarık Almış Spor Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde, kulüp başkanı Emre Hasgör, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Kemal Özdeş ve futbolcuları ziyaret etti.

Futbolculara baklava ikram eden Savaş, Manisaspor'un geçen yıl Süper Lig'in kapısından döndüğünü belirterek, "Bu sezon doğrudan ya da play-off oynayarak Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum. İnşallah, Manisaspor Yönetim Kurulu'nun, teknik heyetinin ve futbolcularının bu çabaları bizi ulaşmamız gereken noktalara ulaştıracaktır" dedi.

Kulüp başkanı Emre Hasgör de Vali Savaş'ın Manisaspor'a destek olmak için büyük çabalar içinde olduğunu bildiklerini ifade ederek, "Kendisine teşekkür ediyorum. Verdiği desteği karşılıksız bırakmayacağız. Manisaspor'un bu sezon doğrudan Süper Lig'e çıkacağına inanıyorum" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA / Spor

Abdurrahman Savaş Tarık Almış Manisaspor Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title