Haberler

Son dakika haberi! Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "sabır ve zaman" istedi

Güncelleme:

Son dakika haberi... Spor Toto 1. Lig'in ilk iki haftasından 1 puan çıkarabilen Altaş Denizlispor'un teknik direktör Mesut Bakkal, eksikleri giderdikçe daha iyi bir takım olacaklarını belirtti.

Spor Toto 1. Lig'in ilk iki haftasından 1 puan çıkarabilen Altaş Denizlispor'un teknik direktör Mesut Bakkal, eksikleri giderdikçe daha iyi bir takım olacaklarını belirtti.

Mesut Bakkal, yaptığı yazılı açıklamada, sakatlıkları nedeniyle Ömer Şişmanoğlu, Djedje, Erdal Akdari ve Özer Özdemir'i pazartesi günü oynanan ve 0-0 sonuçlanan Çaykur Rizespor maçında oynatamadıklarını hatırlattı.

Karşılaşmada görev alan futbolcuların oyun anlayışına sadık kalarak ellerinden geleni yaptığını kaydeden Bakkal, "Maç kazanılır, kaybedilir, önemli olan, antrenmanlarda yaptıklarımızın sahaya yansıması ve oyun disiplininden kesinlikle taviz verilmemesi. Bunu başardığımız zaman sonuç da gelecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Sergilenen mücadele ve oynama arzusundan memnun olduğunu ifade eden Bakkal, şunları kaydetti:

"Eksiklerimizi giderdikçe ve sakat oyuncularımız iyileşerek takıma katıldıkça daha iyi olacağız. Sabır ve zaman en iyi silahımız olmalı. Eğer sahada 11 kişiyle yer alıyorsak, isimlerin değil verilmesi gereken mücadelenin önemi var. Oyuncularımıza bunları da anlatıyorum. Bu takımın soyunma odasına girip, bu formayı giyecek duruma gelen her oyuncu, sahada bu takımı başarıya götürecek ekibin bir parçası da olmuştur. 2 aydır çok çalışıyor ve her konuda kendimizi geliştirmek için uğraşıyoruz. Ligde kolay rakip de kolay maç da yok. Sonuç elbette önemli ama bizi sonuca götürecek doğruları yapmak daha da önemli."

Bakkal, bu hafta Manisa FK karşısında kendilerine yakışan mücadeleyi ortaya koyacaklarına inandığını da ifade etti.

Kaynak: AA / Spor

Mesut Bakkal Denizlispor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title