Haberler

Manisa'da Okul Sporları Voleybol Yıldızlar Kız ve Erkek Yarı Final Müsabakaları Tamamlandı

Güncelleme:

Manisa'da düzenlenen Okul Sporları Voleybol Yıldızlar Kız ve Erkek Yarı Final Müsabakaları büyük bir heyecanla tamamlandı. Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan okullar da belirlendi.

Manisa'da yapılan Okul Sporları Voleybol Yıldızlar Kız ve Erkek Yarı Final Müsabakaları tamamlandı.

Manisa'da düzenlenen Okul Sporları Voleybol Yıldızlar Kız ve Erkek Yarı Final Müsabakaları büyük bir heyecanla tamamlandı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Yıldızlar Kız ve Erkek Voleybol Yarı Final Müsabakaları büyük ilgi gördü.

Toplamda 10 ilden 8 kız ve 8 erkek okul takımının yer aldığı müsabakalarda, Atatürk Spor Salonu ve Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen karşılaşmalar oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti. Öğrenciler, okullarını temsil ederek birbirinden zorlu mücadelelerde yeteneklerini sergileyerek Türkiye finallerine çıkma hakkı elde etti.

Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan okullar şu şekilde belirlendi: "Kızlar kategorisinde birinci Bursa Özel Nilüfer Bursa Büyük Koleji Ortaokulu, ikinci İstanbul Acıbadem Bilim Doğa Ortaokulu olurken. Erkekler kategorisinde ise birinci İstanbul Bayrampaşa Mehmet Akif İnan Ortaokulu, ikinci Tekirdağ Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulu"

Dereceye giren sporculara madalya ve katılım belgelerini Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Kerim Kocabıyık ve Okul Sporları İl Tertip Komitesi tarafından verildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Voleybol Türkiye Manisa Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title