Haberler

    Manchester Liverpool Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda? (17.03.2016)

    Manchester Liverpool canlı izle Manchester Liverpool maçı hangi kanalda saat kaçta Manchester Liverpool maçı bu akşam saat 22.05'te başlayacak.

    Manchester Liverpool canlı izle Manchester Liverpool maçı hangi kanalda saat kaçta Manchester Liverpool maçı bu akşam saat 22.05'te başlayacak. Manchester Liverpool maçını canlı izle. Manchester Liverpool UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında karşı karşıya geliyor.

    UEFA Avrupa Ligi'nin favorileri arasında gösterilen Manchester United, ezeli rakibi Liverpool'u Old Trafford'da konuk edecek. Zorlu mücadele saat 22: 05'te başlayacak.

    UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçında Manchester United, Old Trafford'da Liverpool'u ağırlayacak.

    Old Trafford'da oynanacak ve Milorad Mazic'in yöneteceği mücadele saat 22: 05'te başlayacak ve Tivibu Spor'dan naklen ve şifresiz yayınlanacak. İki takım arasında oynanan ilk mücadeleyi Liverpool 2-0 kazanmıştı. Liverpool'un gollerini  Daniel Sturridge ve Roberto Firmino kaydetmişti. Rövanş mücadelesini kazanan takım bir üst tura çıkacak.

    Liverpool - Manchester United maçından bir kare

    Muhtemel 11'ler

    Manchester United: de Gea, Darmian, Smalling, Phil Jones, Blind, Fellaini, Schneiderlin, Mata, Depay, Rooney, Martial

    Liverpool: Mignolet, Clyne, Sakho, Lovren, Moreno, Emre Can, Henderson, Firmino, Lallana, Ibe, Sturridge

    Kloop'un Manchester maçı öncesi düzenlediği basın toplantısı

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Manchester United Daniel Sturridge Liverpool Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title