Haberler

Maçın bitişiyle hakeme elini uzatıp sonra tokalaşmaktan vazgeçen Sakaryasporlu futbolcu kırmızı kart gördü

Güncelleme:

1. Lig'de oynanan Gençlerbirliği-Sakaryaspor maçının bitişiyle tokalaşmak için hakem İlker Yasin Avcı'ya elini uzatan ancak daha sonra tepki amacıyla elini geri çeken Sakaryaspor'un futbolcusu Murat Cem Akpınar, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Süper Lig'in 19. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Sakaryaspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmada son düdüğün çalmasıyla birlikte Sakaryasporlu futbolcu Murat Cem Akpınar, hakem İlker Yasin Avcı'ya gösterdiği ilginç tepkiyle gündem oldu.

ÖNCE ELİNİ UZATTI SONRA TOKALAŞMADI

Akpınar, maçın son düdüğünün çalmasıyla birlikte hakem Avcı'nın yanına giderek tokalaşmak için elini uzattı. Avcı'nın da elini uzatmasının ardından elini geri çeken Akpınar, arkasını dönerek soyunma odasına yöneldi.

Maçın bitişiyle hakeme elini uzatıp sonra tokalaşmaktan vazgeçen Sakaryasporlu futbolcu kırmızı kart gördü

KIRMIZI KART GÖRDÜ

Bu sırada hakem Avcı, futbolcuya ikinci sarıdan kırmızı kartı gösterdi. Mücadelenin 68. dakikasında Hasan Kılıç'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Sakaryaspor, mücadeleden 3-1 mağlup ayrılarak 32 puanda kaldı. Gençlerbirliği ise puanını 31'e yükseltti.

Maçın bitişiyle hakeme elini uzatıp sonra tokalaşmaktan vazgeçen Sakaryasporlu futbolcu kırmızı kart gördü

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Gençlerbirliği İlker Yasin Sakaryaspor Yasin Avcı Murat Cem Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Sokak Komandosu:

Hakkettiği cezayı çeksin . Bence 6 maç ceza almalı

103
35
yanıtYanıtla
İhsan Yayla:

O söylediğin az gelir, idam edip ölüsünü vatandaşlıktan çıkartalım, ailesinide yurtdışına sürgün edip sakarsaspor'u küme düşürelim. Futbolcuyla aynı isimdeki tüm tc vatandaşlarına ek vergi koyalim ki birdaha kimse bu isimde futbolcu yetiştirmesin.

yanıt77
yanıt21
Nilay Durmaz:

Aynen hatta ailesinden ve bundan sonraki soyundan gelecek hiç kimse devletin hiçbir kademesinde görev alamasin basit bir memur dahi olamasın. Buz hokeyi dahil hiçbir spor dalında faaliyet gosteremesinler.

yanıt11
yanıt4
mümin aydın:

Sen kocaelilisin galiba

yanıt2
yanıt5
itunes parax:

komik olmus ama. sanki elinide azda tutmus gibi mi nedir?

yanıt2
yanıt1
Deniz Çapa:

kendini küçük düşürmüş. Böyle küçük akılla sen fazla ileri gidemezsin

99
11
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

Ne var bunda sanki zaten tepkisi var hakeme belli maç bitince sitem edecekti belki elini de sıkıp sonradan vazgeçti devam etti. Bu a kart vermesi de saçma bence hakemin. Hakaret yok küfür yok üstüne yürüme fiziksel müdahale yok ortamı germemiş başkalarını kışkırtmamış. Hakem egosunu tatmin etmiş bence.

17
13
yanıtYanıtla
Poyraz:

Terbiyesizlik

26
4
yanıtYanıtla
mümin aydın:

Sokak komandosu bence sana kırmızı gerekli diye düşünüyorum

11
6
yanıtYanıtla
türkün gücü:

ula koca koca adamlar bu ulkede 13 yas grubu futbolcu cocukları sahaya girip dovuyor sesiniz cıkmaz bu olaya mı takıldınız anguslar

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title