Haberler

    Los Angeles Masters: Yıldızlar Geçidi Melekler Şehrinde!

    Gucci Masters Serileri Şubat ayında Hong Kong, Aralık’ta Paris’e konuk olmadan önce Los Angeles’ta yapılacak ilk ayak ile start alacak.

    30önce Amerikalıbinici Joe Fargis’in olimpiyat şampiyonu olduğu parkur, bu kez dünyanın en iyi binicilerini biraraya getirecek. 2013’te New York’ta düzenlenen Masters Grand Slam’in beklenen ilgiyi görememesinden sonra Los Angeles, Amerika’nın kaderini değiştirmeyi umuyor.

    BelçikalıChristophe Ameeuw ve EEM isimli şirketinin düzenlediği seride Fransa bugüne kadar oldukça başarılısonuçlar elde etti.

    Patrice Delaveau 2013’te Hong Kong Masters yarışlarında dört birincilik elde ederken, yurttaşıKevin Staut ve Silvana, Scott Brash ile Gerco Schröder’i geçerek Paris Masters’ıkazandı. Geçtiğimis Ağustos ayında Normadiya’da düzenen Dünya Binicilik Oyunları’nda bireysel ve takım ikinciliği elde eden Patrice Delaveau ve Carinjo HDC en büyük favorilerden.

    Simon Delestre ve Ryan des Hayettes ile Kevin Staut ve Estoy Aqui de Muze HDC de yarışmada dereceye girme şansıolan binicilerden. Philippe Rozier ve Roger-Yves Bost da Los Angeles yarışlarına katılacak isimler arasında.

    Dünyanın en iyileri yarışmada verilecek olan yüklüpara ödülüiçin biraraya geldi. Amerika takımıorta yaşlı tecrübeli binicilerin yanında gençbinicileri de kadrosuna dahil etti. Dünya üçüncülüğübulunan Beezie Madden’ın yanısıra hız yapabilme yeteneği ile tanınan McLain Ward ve Kent Farrington da yarışacak isimlerden. Richard Spooner, Laura Kraut ve Lauren Hough’un yanısıra gençbinicilerden Reed Kessler, Lucy Davis, Jessica Springsteen ve Georgina Bloomberg de ev sahibi Amerika’yıtemsil edecek.

    Los Angeles parkurunda iki olimpiyat şampiyonu, Rodrigo Pessoa ve Steve Guerdat da bulunacak. Geçen sene aralık ayından beri dünya sıralamasında bir numara olan Scott Brash de önemli bir rakip. Bu yaz ekip olarak Dünya Şampiyonu olan Hollanda takımında yer alan Gerco Schröder, İrlandalıCameron Hanley ve Darragh Kenny, Belçikalıbiniciler Pieter Devos, Jos van Verloy ve Constant van Paesschen de yakından takip edilmesi gereken isimler.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Los Angeles Hong Kong Paris Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title