Haberler

Liverpool'dan 80 milyon poundluk rekor forma anlaşması

Güncelleme:

İngiltere Premier lig'de lider olan Liverpool, Nike ile 80 milyon pounda yaptığı yeni forma sponsorluğu anlaşması ile Ada'da bu konuda da ilk sıraya yerleşti. Liverpool'un ardından 75 milyon pound ile Manchester United geliyor.

İngiltere'de zirvede Liverpool fırtınası eserken Kırmızılar, tarihi bir anlaşmaya da imza attı.

Forma sponsorluğu için Nike firması ile tam 80 milyon poundluk (567 milyon TL) bir anlaşma yapan Liverpool, yılda 75 milyon pound kazanan Manchester United'ı geçerek bu alanda Ada'da lider oldu.

Ancak Liverpool'un başı bu kez eski sponsorları ile derde girdi. New Balance firması, bu sezon bitecek olan sözleşmeyi 1 yıl daha uzatma hakları olduğunu iddia ederek bu sezon ödemeleri gereken 45 milyon poundu tazminat olarak talep etti.

İşte forma sponsorlukların en çok kazanan kulüpler;

Barcelona / Nike: 100 milyon pound

Real Madrid / Adidas: 98 milyon pound

Liverpool / Nike: 80 milyon pound

Manchester United / Adidas: 75 milyon pound

Manchester City / Puma: 65 milyon pound

Arsenal / Adias: 60 milyon pound

Chelsea / Nike: 60 milyon pound

Juventus / Adidas: 46 milyon pound

Bayern Münih / Adidas: 42 milyon pound

Tottenham / Nike: 30 milyon pound

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Liverpool Nike Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Adınızı Yazın:

ligte kalite olmayınca sponsor bulamazsın haliyle

9
0
yanıtYanıtla
gelecekten gelen:

sonra türk takımı neden şampiyonlar liginde şampiyon olamıyor

5
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Bizim aptallar 82 milyondan 3 aydir dileniyor daha bir arpa boyu yol alamadi. Sonra 30 milyon taraftarimiz var derler. Sirf hakaret küfür icin taraftarlik yapan zügürtler.

2
1
yanıtYanıtla
TS:

La Türk Takimlari mac satmadan birbirine satasmadan ugrasiyor avrupada kimse takmiyor bizi bunu böyle bilin. ne Milli Takim nede türk Takimlarin bir varligini göremiyoruz ne yazikki buna Trabzonsporumda dahil.

2
0
yanıtYanıtla
KİCKBOXER:

AVERAJ TAKIMLARINI NAPSIN ADAMLAR

1
0
yanıtYanıtla
hasan baş:

İYİ BİR FUTBOLCUYSAN TÜRKİYEDE İŞİN YOK O KADAR KALİTELİ TOPÇU GELDİ KÖTÜ ZİHNİYETLERİ YÜZÜNDEN HARCADILAR BU ÜLKEDE FUTBOL BU ZİHNİYETLE GELİŞMEZ ADAMLAR 20 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARLA SHOW YAPIYOR BİZİMKİLER HALA İKİ PAS YAPACAKTA İZLİCEZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title