Haberler

Leverkusen, Futboldan Men Edilen Hakan Çalhanoğlu'nun Maaşını Kesebilir

Güncelleme:

4 ay futboldan men cezası alan Hakan Çalhanoğlu'na bir darbe de Bayer Leverkusen'den. Alman kulübü, Hakan'ın oynamadığı süre boyunca maaşını kesmeye hazırlanıyor.

FİFA'nın verdiği cezayı CAS onaylayınca Hakan Çalhanoğlu dört ay sahalardan men cezası aldı. 100 bin Euro da para cezasına çarptırıldı. Cezanın gerekçesi ise Hakan'ın 2011 yılında Trabzonsporla yaptığı sözleşmenin gereklerini yerine getirmemesi.

Hakan Trabzonspor ile sözleşme imzaladıktan sonra o dönemde formasını giydiği Karlsruhe ile anlaşmasını yenilemişti. Hakan'ı şimdi yeni bir sıkıntı daha bekliyor. Kulübü Leverkusen, dört ay boyunca forma giyemeyecek olan Hakan'ın durumunu görüşmek üzere pazartesi toplanacak.

MAAŞI GİDEBİLİR

Leverkusen yöneticileri pazartesi günü yapacakları toplantıda Hakan'ın dört ay boyunca oynayamayacak olmasından dolayı ödeyecekleri aylık ve sabit ücretinden kesintiyi ele alacak. Hakan Leverkusen'de maç başına ücret ve puan primi dışında aylık ve yıllık sabit ücret de alıyor. Yönetim, dört ay boyunca forma giyemeyecek futbolcunun ücretinde ne kadar kesinti yapacaklarını ve buna hakları olup olmadığını ele alacak.

"ÜCRETİNİ GÖRÜŞECEĞİZ"

Konuyla ilgili konuşan Leverkusen Kulüp Müdürü Michael Schade "Bizim dahil olmadığımız bir durum. Konuyla ilgili cevaplanması gereken çok soru var. Hakan'ın antrenman durumunu açıklığa kavuşturmamız lazım. Ücret durumunu görüşeceğiz. Konunun muhataplarıyla görüşmeler yapılacak. Hukukçularımız da hazır bulunacak" dedi.

Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler ise Türkiye'yi ve Türk kulüplerini sıklıkla sözleşme maddelerine uymamak ve futbolcu ücretlerini ödememekle suçladı.

Völler "Aslında Türkiye'den ve Trabzonspor'dan Hakan'a yönelik tutum bu kadar üzücü olmazsa çok komik. Bu ülkede sözleşme maddelerine ve ücret ödemeleri konusunda verilen sözler çok sık yerine getirilmiyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Leverkusen Karlsruhe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title