Haberler

    Lebron James'ten Çok Tartışılacak İstatistik

    NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen LeBron James, bu sefer kötü bir istatistiği ile dikkat çekti.

    2003 yılında Cleveland Cavaliers tarafından 1. tur 1. sıradan seçilen, 2010-2014 yılları arasında Miami Heat adına forma giyip sonra tekrar Cavaliers'e dönen LeBron James, bu sefer olumsuz bir istatistik ile karşımızda.

    Öyle ki, sabaha karşı oynanan karşılaşmada Atlanta Hawks'a 106-97 mağlup olan Cleveland Cavaliers adına sahada 18 sayı 6 ribaund 8 asist ile oynayan James, bunların yanına tam 9 top kaybı ekledi. Bu sezon üçüncü kez 9 top kaybı ile oynadığı maç çıkaran LeBron James, kariyerinin ilk 11 yılı olan 2003-2014 arasında 842 maçta ulaştığı "9 top kaybı ve üstü" istatistiğine bu sezon şimdiden yetişmiş oldu.

    LeBron James Atlanta maçından sonra bu istatistiğin hatırlatılması üzerine "Batırdım, kesinlikle batırdım. Topla beraber güçlü değilim" dedi.

    Cleveland Cavaliers Doğu Konferansı'nda 39 galibiyet 25 mağlubiyet ile dördüncü sırada bulunurken, LeBron James 26.1 sayı, 5.7 ribaund, 7.3 asist ortalaması tutturdu. Fakat yakaladığı maç başına 4.3 top kaybı istatistiği de kariyer rekoru olarak kayda geçti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Cleveland Cavaliers Atlanta Hawks Lebron James Miami Heat Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title