Haberler

'Lawal, İBB İle Anlaştı' Haberleri Asılsız Çıktı

Güncelleme:

Adana Demirspor'un oyuncusu Raheem Lawal'ın, İBB ile anlaştığı yönündeki haberlerin gerçek olmadığı ortaya çıktı.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un oyuncusu Raheem Lawal'ın Spor Toto Süper lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile anlaştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Önder Serin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lawal ile ilgili son dönemlerde sıkça transfer haberlerinin gündeme geldiğini hatırlattı. Ancak Lawal'ın henüz Adana Demirspor futbolcusu olduğunu anlatan Serin, "Lawal ile ilgili son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin anlaştığı yönünde haberler çıktı. Ancak bu iddialar gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Lawal için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden teklif aldıklarını dile getiren Serin, şunları kaydetti:

"Bize teklif geldiği doğru. Ama anlaşmanın doğruluk payı yok. Açıkçası biz Lawal'ı satmak istemiyoruz. Ama yine de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne satış için bir fiyat verdik. İstanbul ekibi de bu teklifi kabul etmedi. Dolayısıyla görüşmeler olumsuz olarak neticelendi."

Serin, Lawal'ın halen idmanlara katılmadığını belirterek, "Konuya ilişkin tutanaklar tutuluyor. Federasyona başvurup, gerekli cezai işlemi yaptıracağız" diye konuştu.

Muhabir: Kerem Kocalar

Yayıncı: İsa Sansar - ADANA

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Adana Demirspor Raheem Lawal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title