Haberler

Larin FIFA'ya Gitti, Amerika Türkiye'ye Oyuncu Transferini Yasakladı!

Güncelleme:

Cyle Larin'in bonservisi konusunda eski kulübü Orlando City ile davalık olan Beşiktaş'ta, Kanadalı forvet de kendi alacakları için FIFA'ya gidince, MLS yönetimi ABD'den Türkiye'ye oyuncu transferini yasakladı.

Geçen sezonun devre arasında Atiba'nın referansıyla transfer edilen Cyle Larin, Beşiktaş'ın başına dert açtı. 2018'in Ocak ayında bonservis bedeli ödenmeden MLS ekibi Orlando City'den kadroya katılan Larin'in, sonrasında kulübüyle 2 yıl daha kontratı olduğu öne sürülünce, Siyah-Beyazlılar 1 milyon 850 bin Euro ödemeyi kabul etmişti.

BEŞİKTAŞ'I FIFA'YA ŞİKAYET ETTİ

Ancak Orlando City bu rakamdan daha fazlasını istedi ve taraflar davalık oldu. Bu sezon ligde sadece 1 golü olan Larin de kendi alacakları için Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti. Gelişmeleri yakından takip eden Major League Soccer (MLS) yönetimi ise flaş bir karar aldı. Basketboldaki NBA sisteminin benzeri şekilde ABD'de futbol haklarını elinde bulunduran MLS, dava süreci bitene kadar Türkiye'ye oyuncu gönderilmesini yasakladı.

DAVA SONUÇLANINCA YASAK SONA ERECEK

Larin'in bonservisi konusunda kulüpler arasındaki dava sonuçlanana kadar yasak devam edecek. Yani hiçbir kulübümüz, MLS'ten transfer yapamayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Orlando Magic Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

Brütüs:

Efendi, olağanüstü klüp Beşiktaş. Süpermen başkan Fikret Orman. Eşittir. Hak yemenin bini bin para.

25
4
yanıtYanıtla
ezik-karga:

seba haric digerleri mafya bozuntusu

yanıt10
yanıt8
kamil:

zorunamı gitti koçumm

yanıt3
yanıt15
rex:

bunlarda kendını ne sanıyor , abd den buraya oyuncu gelse nolur gelmese nolur , içim rahatlasın diye küfür edicem yayınlamıcaklar . bu abd liler orjinal mal yaw

10
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İstemeyin kardeşim sizde. . . . azıcık milli olun. . . bu nedir yavv. . . Zaten tenezzül edip istemeniz hata. . .

9
2
yanıtYanıtla
Mhp:

Iyi bir haber insallah hepsi yadaklarda kazma kazma oyuncular millyonlari vermeyiz

9
1
yanıtYanıtla
Tim0135:

Larika geldi,gördük zaten bi daha mls den kmse topçu almaz, bunun yerine gitsin büyük takımlar Baltık ligleri bedava sayılacak fiyatlara futbolcu kaynıyor,ordan alsınlar!

9
1
yanıtYanıtla
efe can:

bak bu haberi sevdim keske avrupada yasaklasa

9
0
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

BİZİ DÜNYAYA REZİL ETTİNİZ AFERİN BJK

4
2
yanıtYanıtla
okan:

yaw olan diğer takımlara olacak

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title