Haberler

Tarihe geçecek sözler! "Ali Koç'la çalışır mısınız?" sorusuna Aykut Kocaman'dan olay cevap

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Ali Koç döneminde Fenerbahçe'den gelecek bir teklife kapalı olduğunu net olarak ifade etti. Kocaman, "Ben Fenerbahçe'deki bu denklemin içinde yokum, olmam da!" dedi.

Sarı-Lacivertliler'in efsanesi Aykut Kocaman, Ali Koç döneminde Fenerbahçe'de görev almayacağını net bir şekilde ifade etti. Kocaman'ın Tivibu Spor'da Başkan Ali Koç hakkında kullandığı, "Ayrıldıktan sonra yaptıkları çok ağırıma gitti" ifadesi dikkat çekti

Lafı hiç eğip bükmedi! 'Ali Koç'la çalışır mısınız?' sorusuna Aykut Kocaman'dan çok net cevap

İşte Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe sorularına verdiği cevaplar:

"BEN KENDİ HALİMDE YAŞIYORUM"

Ayrıldıktan sonraki süreçte başkanın (Ali Koç) benimle ilgili yaptığı şeyler çok ağırıma gidiyor. Ben, kendi halinde yaşayan bir insanım. Beni, herhangi birisiyle çarpıştırmanın bir anlamı yok. Bunu yapanlara Fenerbahçe'nin dinamiklerinin dikkat etmesi gerekiyor.

"BU KADAR NET"

Ben Fenerbahçe'deki şu andaki denklemin içinde hiçbir zaman olmadım. Bu denklemin için yokum. Hiç olmadım, olmayacağım, olmam da. Bu konu bu kadar nettir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (8)

Sadık GÜNEŞ:

Çok doğru söylemiş,ali koç geldiğinde Aykut hoca fb nin başındaydı,gelir gelmez ilk işi Aykut hocayı göndermek oldu,yabancıbiri olsa belkide devam ederdi,

62
9
yanıtYanıtla
Turan Turan:

Eee sende Alex i yedin. Etme bulma dünyası bu.gelmedigin iyi olmuş.zaten yakında Ali de gider. Biz başımızın çaresine bakarız..

31
38
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Aykut Kocaman oynattığın futbol mantıgı şudur 0-0 yada 1-0 yenelim defansta bekle ,

34
34
yanıtYanıtla
Selami Türk:

Aykut kocaman adamdır Fenerbahçe yide kendinize asla rencide ettirecek bir hareketi yapmaz yapmadida teşekkürler koca yürekli adam ??????

20
2
yanıtYanıtla
OKUR:

AYKUT KOCAMANI ALİ KOÇLA KIYASLAMAM BİLE ,,AYKUT HOCA HEM FUTBOLUN HEMDE ADAMIN KRALIDIR,

16
3
yanıtYanıtla
Medyum Değilim :

Birde şu Alex konusunda hislerimi yazmak istiyorum. Ali Koç geri zekalı degil ya. İstese Alex'si bir günde Fenerbahçenin başına getirir. Hemde parasını kendi cebinden ödeyerek. Alex'si her Fenerli gibi Ali Baskan da çok seviyor. Getirir herkesi susturur en az 10 yıl Fenerde başkanlığını garatiler. Ama ya başarı.!! Mesele işte burada gizli. Alex oyle 3-5 milyon dolarlık bir takımın başına gelipte kendini harcatmaz. Bunu başkanda biliyor. Önce borcsuz bir fener hayali. Gerisi çok kolay.!!

1
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

tamam da alex kım ,sen kendı futbolcunu yerden yere vuruyorsun..adama her lafı soyluyorsunuz,ondan sonra gelen hangı hoca basarılı oldu,çıkarın istaikleri..Aykut KOCAMAN bır kere adam gıbı adam..o kadar eleştiri yapıyonuz çıkıp da tek kelıme etmıyor işte kişinin adamlıgını ortaya koyar..

0
1
yanıtYanıtla
Medyum Değilim :

Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum Ali Koç iki yıl daha başkan olmayı başarırsa,Fenerbahçe tarihinde ilk defa borçsuz bir klüp olmayı başaracak.2025_2035 yılları arasindada tam dokuz yıl üst üste şampiyon olacak. Adam realist.Kendini değil kulübü kurtarmaya çalışıyor.Bunu anlamak o kadar zor değil.!!Not:Aykut hocaya teklif gelirse koşa koşa gider.Koc moc dinlemez ..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title