Haberler

Kuşadası Gençlik Spor kulübü'nün yeni yönetimi belirlendi

Güncelleme:

Kuşadası Gençlik Spor Kulübü'nün olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Kuşadası Gençlik Spor Kulübü'nün olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kurul seçimlerinde mevcut başkan Yaser Doğan güven tazeledi.

Kuşadası'nın spor alanında en köklü kulüplerinden olan Kuşadası Gençlik Spor'un yeni yönetimi yapılan olağan genel kurul toplantısıyla belirlendi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in de katıldığı genel kurul toplantısında, Yaser Doğan yeniden Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı seçildi.

Aydın Süper Amatör Ligde mücadele veren Kuşadası Gençlik Spor'un Genel Kurul Toplantısı'nın açılışında konuşan Belediye Başkanı Ömer Günel "Yeni yönetim heyecanlı, dinamik bir yönetim. Hepiniz saygı duyduğum, sevdiğim insanlarısınız. Öncelikli hedefiniz futbol takımınızın alt yapısına önem vermek olmalı. Kuşadası Gençlik Spor Kulübü'nde yetişen çocuklarımız, gençlerimiz büyük takımlarda oynamalı. Ayrıca 3. Lig hedefinizi başarmak için çalışmalısınız. Biz de Kuşadası Belediyesi olarak bu yolda sizin yanınızda olacağız" dedi.

Yaser Doğan'ın başkanlığını yaptığı Kuşadası Gençlik Spor Kulübü'nün yeni yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Bülent İlbahar, Edip Sayıalioğlu, Fırat Akkuş, Bora Demir, Alim Emiroğlu, Erdal Avcı, Sertan Balcı, Mehmet Ali Çetinkaya, Alper Özyağcı, Celal Metin, Hakan Tanır, Bertan Özyer, Ufuk Zorlu, Selman Ayaz, Mustafa Akçam, Serkan Özkara, Osman Deniz, Remzi Kocalar, Metin Karaaslan, Cengiz Özkılıç, Erkan Güzelgün, Erdinç Aktuna, Özhan Şana, Şakir Eviz, Metehan Gökten. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ömer Günel Kuşadası Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title