Haberler

Kürşat Şahin'in, Loca Fight Club gecesi aynı anda 70 ülkeyi salladı

Güncelleme:

Loca Figth Club alanında dünya çapında düzenlenen organizasyon geçtiğimiz cumartesi günü Küçükçekmece'de bulunan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlendi.

Loca Figth Club alanında dünya çapında düzenlenen organizasyon geçtiğimiz cumartesi günü Küçükçekmece'de bulunan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlendi. Kürşat Şahin organizatörlüğünde gerçekleştirilen gece aynı anda 70 ülkede yayınlanarak bir rekora imza attı.

Küçükçekmece'de bulunan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen ve aynı anda dünyada 70 ülkede canlı yayınlanarak bir rekora imza atan Loca Fight Club gecesi Türk sporcuların da başarıya imza attığı bir gece oldu. Kürşat Şahin organizatörlüğünde düzenlenen geceye Türkiye, 7 şampiyon sporcu ile katıldı. İsmail Uzuner, Yahya Alemdağ, Funda Alkayış, Bediha Taçyıldız ve Kadir Yıldırım maçlarını kazanırken, Cengizhan Kuru; dünyaca ünlü rakibi Bahram Recepzade'ye ve Ali Kelat da rakibine bir sayı ile kaybetti.

Geceye ünlüler de akın etti. Birçok sporcu, oyuncu ve sanatçının katıldığı gecede konuşma yapan Kürşat Şahin, "Söz verdiğimiz gibi tüm dünyanın dikkatini çeken organizasyonu yaptık. Bu organizasyonu önce Bakü'ye, sonra Almanya'ya, daha sonra ise doğduğum topraklar olan Kahramanmaraş Elbistan'a taşıyacağız. Buralarda büyük organizasyonlar düzenleyeceğiz. Bu gecenin gerçekleşmesi için desteklerini esirgemeyen İsmail Koç, Erol Sarıahmet ve Aziz Avcı'ya teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yahya Kemal Beyatlı Küçükçekmece Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title