Haberler

Kupadan elenen Çağdaş Atan'dan hakeme tepki: Bu ligde Anadolu takımları da var

Güncelleme:

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Ziraat Türkiye Kupası'ndan elendikleri Trabzonspor maçının hakemine tepki gösterdi. Hakemin adil olmadığını savunan Atan, "VAR hakemi Alper Ulusoy'un ilk yarıda Emirhan'a atılan dirseği nasıl görmediğini masaya koymak isterim! Bu ligde Anadolu takımları da var, ona göre maç yönetmeleri gerekiyor hakemlerin" dedi.

Süper Lig ekibi RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, 1-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"BAŞARAMADIK"

Mücadeleyi değerlendiren antrenör, "Çok istediklerimizi yapabildiğimizi söyleyemem. Fazla yaptığımız rotasyonun sahaya iyi yansıdığını görmedim. Topu çok çabuk rakibe verdik. İlk yarıda pozisyon verdik ama tam hamle yaparken golü yedik. Ondan sonra normal oyunumuzu geri döndük. Tam kadro oynasaydık, Trabzonspor'a zorluk yaşatabilirdik. Çok fazla sakatımız da vardı. Buradan sakat oyuncu vermeden ayrılmayı da düşünmüştük. Kupa önemli ama lig de bizim için çok önemli. Avrupa yolunu oradan tekrar yakalayabiliriz. Bugün açıkçası eksik oyuncuların dezavantajını yaşadık. Diğer oyuncuların da bizim istediğimiz oyuna sadık kalmaları gerekiyordu, onu göremedik çok fazla. İkinci yarıda rakibi tehdit almaya başladık, başaramadık. Trabzonspor'u kutluyorum ve yarı finalde başarılar diliyorum" dedi.

"BU LİGDE ANADOLU TAKIMLARI DA VAR"

Karşılaşmanın son düdüğünün ardından sarı kart görmesini değerlendiren ve hakeme tepki gösteren Atan, "Oyuncuları uzaklaştırmak istedim sadece. VAR hakemi Alper Ulusoy'un ilk yarıda Emirhan'a atılan dirseği nasıl görmediğini masaya koymak isterim! Bu ligde Anadolu takımları da var, ona göre maç yönetmeleri gerekiyor hakemlerin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Alper Ulusoy Çağdaş Atan Trabzonspor Başakşehir Ulusoy Un Türkiye ulusoy Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Luton Town:

Trabzon Okyanusya’da mı çapsız?

19
7
yanıtYanıtla
Eko cCc:

Başakşehir Anadoluda mı?

19
1
yanıtYanıtla
Kerim Köroğlu:

Onachu ya atılan tekme ne peki onu vermeyen hakem diğerini hiç vermez

15
1
yanıtYanıtla
Mustafa Kaya:

yaw amma bıdı bıdı ettiler her mac böylemi olacak kalite farkı var yavrum

13
3
yanıtYanıtla
Barış Akyıldız:

1 tane kornerin yok adamlar seni boğmuş hala hakem diyorlar

9
1
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Hakemlere ve verdikleri karara artik Saygi duymayi ögrenin. Basarisiz olanlar hep Hakemleri kötülüyor nedense?

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title