Haberler

Kulüpler Birliği toplantısında başkanlığı cepte gören Ekşi'den Beşiktaş cephesine olay söz: Desteğinize ihtiyacım yok

Güncelleme:

Kulüpler Birliği Toplantısı'nda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı arasında olay çıktı. Baltacı'nın "Biz sizi istemiyoruz çünkü Beşiktaş'a saygısızlık ve adaletsizlik yapıyorsunuz, adil değilsiniz." dediği buna cevap olarak ise Ekşi'nin "Sizin desteğinize ihtiyacım yok" ifadelerini kullandığı belirtildi. Baltacı'nın toplantıdan erken ayrılmasının nedeninin bu restleşme nedeniyle olduğu öğrenildi.

Beşiktaş İkinci Başkanı Engin Baltacı'nın Kulüpler Birliği toplantısından neden erken ayrıldığı ortaya çıktı. Baltacı'nın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile restleştiği ortaya çıktı.

"ADİL DEĞİLSİNİZ"

Baltacı'nın TFF'de yapılacak başkanlık seçimleri için yeniden aday olan Mehmet Büyükekşi'ye, "Biz sizi istemiyoruz çünkü Beşiktaş'a saygısızlık ve adaletsizlik yapıyorsunuz, adil değilsiniz. Siz taraflısınız, size güvenmiyoruz ve istemiyoruz." dediği belirtildi.

Kulüpler Birliği toplantısında başkanlığı cepte gören Ekşi'den Beşiktaş cephesine olay söz: Desteğinize ihtiyacım yokEngin Baltacı

"SİZİN DESTEĞİNİZE İHTİYACIM YOK"

Bu sözler üzerine Büyükekşi'nin de "Sizin desteğinize ihtiyacım yok" diyerek Baltacı'ya cevap verdiği ortaya çıktı. Büyükekşi ile restleşen Baltacı daha sonra toplantının bitmesini beklemeden salondan ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kulüpler Birliği Toplantısı Mehmet Büyükekşi Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title