Haberler

    Kulüpler Birliği'nin Yeni Başkanı Belli Oluyor

    Kulüpler Birliği Vakfı, bugün seçimli toplantı yapıyor.

    Spor Toto Süper Lig takımlarının temsil edildiği Kulüpler Birliği Vakfı, Ankara’da yeni başkanını seçmek için bugün toplanıyor. İlhan Cavcav’ın koltuğu bırakacağını açıklamasından sonra aday arayışı başlarken, iki isim ön plana çıktı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere birçok kişi ve kurumla sert tartışmalara giren İbrahim Hacıosmanoğlu, bu üslubu nedeniyle destek kaybetti. Böylece ibre de Göksel Gümüşdağ’a döndü.

    Mali kongrede koptu


    Şike sürecinin başladığı 3 Temmuz 2011’den bugüne kadar tavrında yumuşama olmayan Hacıosmanoğlu, Anadolu takımlarından da desteğini kaybetti. Son TFF Mali Genel Kurulu’nda Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan ile polemiğe girmesi, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile de çıkışta restleşmesi, Anadolu’nun üç büyük kulüp ile ortak tavır ortaya koymasına neden oldu.

    Cavcav da sıcak bakıyor


    Ilımlı yaklaşımı ile dikkat çeken Başakşehirspor Başkanı Göksel Gümüşdağ da bu süreçte ismi gündeme geldi. Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav da Gümüşdağ ismine sıcak bakınca, önemli bir destek daha kazanılmış oldu. Gümüşdağ’ın bugün saat 14.00’da Vakfın Ankara’daki merkezinde yapılacak seçime tek başına girmesi bekleniyor.

    Orman seçime girmiyor


    Kulüpler Birliği için bir süre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın da ismi ön plana çıkmıştı. Ancak Orman'ın seçime girmemesi bekleniyor. Beşiktaş Başkanı, Kulüpler Birliği başkanlığına sıcak bakmıyor. Bugün toplantı öncesi bir eğilim yoklaması yapılacak. Kulüplerin eğilimine göre İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçimeme girmeme ihtimali de ortaya çıkabilir. Hacıosmanoğlu seçime girmezse Gümüşdağ, tek aday olarak vakfın yeni başkanı seçilebilir.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Kulüpler Birliği Vakfı Göksel Gümüşdağ İlhan Cavcav Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title