Haberler

    Kulüpler Birliği'nde Kupa Kavgası

    Kulüpler Birliği toplantısında Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu arasında sözlü tartışma yaşandı.

    Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Trabzonspor'un kupa konusundaki isteğini dile getiren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na, "Yeniden yargılama olduğunda senin kulübün ile ilgili elimdeki tapeleri paylaşacağım. Bakalım o zaman ne yapacaksın?" dedi.

    TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı toplantıda Odyakmaz ve Hacıosmanoğlu'nu diğer kulüp başkanları yatıştırdı.

    Bu ikili arasındaki ilk tartışma değil. Daha önceki bir tarihte basına kapalı yapılan bir toplantıda Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yine konuyu şike iddialarına getirerek "Böyle ahlaksızlık olmaz biz kupayı istiyoruz. Futbola ahlak yeniden gelsin" çıkışını yapmıştı. Trabzonspor Başkanı'nın bu sözleri ortalığı germiş, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'dan bu sözlere karşılık olarak şu yanıt gelmişti: "Sayın başkanım ahlaksızlıktan, şikeden söz ediyorsunuz. Sizin kulübünüzün yöneticilerinin aynı dönemde bize ne tekliflerle geldiğini, neler önerdiğini biliyor musunuz?"

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Mecnun Odyakmaz Trabzonspor Sivasspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title