Haberler

Küçükçekmece Belediyesi Spor Malzemeleri Dağıtım Töreni

Güncelleme:

Küçükçekmece Belediyesi, yaz ve kış spor okullarında eğitim gören 3 bin 600 öğrenci için spor malzemeleri dağıtım töreni düzenledi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, çocukları ve gençleri desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Küçükçekmece Belediyesi, yaz ve kış spor okullarında eğitim gören 3 bin 600 öğrenci için spor malzemeleri dağıtım töreni düzenledi.

Küçükçekmece Belediyesi, yaz ve kış spor okullarında eğitim gören 3 bin 600 öğrenci için Gülten Özaydın Çok Programlı Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda spor malzemeleri dağıtım töreni düzenledi. Öğrenciler ile bir araya gelerek, spor malzemeleri dağıtımını bizzat gerçekleştiren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, eğitimde fırsat eşitliğine dikkat çekerek, çocukları ve gençleri desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

20 branşta spor eğitimleri devam ediyor

Sporu bir yaşam biçimi haline getirmeyi amaçlayan Küçükçekmece Belediyesi, yıl boyunca ilçedeki 14 tesiste 3 bin 600 öğrenciye farklı branşlarda spor eğitimi vermeye devam ediyor. 7-14 yaş arası çocukları futbol, futsal, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi, jimnastik, karate, taekwondo, güreş, özel yetenek sınavları hazırlık kurslarıyla buluşturan Küçükçekmece Belediyesi, yetişkinlere de fitness, pilates, reformer pilates, zumba gibi branşlarda alanında uzman eğitmenler eşliğinde spor yapma olanağı sağlıyor.

"Sporu, çocuklarımızın yaşamına olabildiğince erken dahil etmek istiyoruz"

Spor malzemeleri dağıtım töreninde öğrencilerle bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, "Sporun gençlerin kişisel gelişimi, sağlığı ve toplumsal uyumu üzerinde olumlu etkilerini biliyoruz. Çocuklarımızın yaşamına, sporu olabildiğince erken dahil etmek ve Küçükçekmece'de maddi imkansızlıklardan dolayı spor yapamayan kalmasın istiyoruz. Çocukları, gençleri hatta yetişkinleri ücretsiz spor okullarıyla desteklemeye devam ediyoruz. Küçükçekmeceli çocuklarım kış dönemi sporlarını gönül rahatlığıyla yapabilsinler diye malzeme dağıtımı gerçekleştirdik" diye konuştu.

Törende öğrencilere, çanta, eşofman takımı ve bereden oluşan setleri hediye eden Başkan Çebi, günün anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Küçükçekmece Belediyesi Küçükçekmece Kemal Çebi Spor Belediye Eğitim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title