Haberler

Kritik zirve bitti! 8+3 yabancı kuralı 1 yıl daha devam ediyor

Güncelleme:

TFF ve Kulüpler Birliği, mevcut 8+3 yabancı kuralının 1 yıl daha sürmesi konusunda ortak fikir sağladı. TFF'nin daha önce kulüplerle paylaştığı 5 yıllık yeni sınırlama, teşvik ve düzenleme planının TFF seçimi sonrası daha ayrıntılı değerlendirilmesine karar verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu - Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında yabancı konusu 2.kez masaya yatırıldı. 8+3 yabancı kuralının 1 yıl daha sürmesi hususunda ortak fikre varıldı.

Kritik zirve bitti! 8+3 yabancı kuralı 1 yıl daha devam ediyor

"TFF SEÇİMİ SONRASI DEĞERLENDİRİLECEK"

Ünlü gazeteci Fatih Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mevcut yabancı kuralının 1 yıl daha sürmesi ortak fikrine varıldı. 5 yıllık yeni sınırlama, teşvik ve düzenleme planının TFF seçimi sonrası daha ayrıntılı değerlendirilmesine karar verildi. Pazartesi ya da salı 1 yıl daha uzatma açıklanacak" ifadelerini kullandı.

İşte toplantıdan çıkan karar:

1- Mevcut 14 (8+3) yabancı durumunun 1 yıl daha sürmesi ortak fikrine varıldı.

2- TFF'nin hazırlayıp daha önce kulüplerle paylaştığı 5 yıllık yeni sınırlama, teşvik ve düzenleme planının TFF seçimi sonrası daha ayrıntılı değerlendirilmesine karar verildi.

3- Pazartesi-Salı 1 yıl daha uzatma açıklanacak.

Kritik zirve bitti! 8+3 yabancı kuralı 1 yıl daha devam ediyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title