Haberler

Hindistan'da kriket maçında çıkan kavgada bir kişi taşlanarak öldürüldü

Güncelleme:

Hindistan'da oynanan kriket maçında çıkan kavgada 24 yaşındaki bir adam taşlanarak öldürüldü. Adamın, saldırganlardan kaçtığı sırada bir hendeğe düştüğü ve kafasına aldığı taş darbeleriyle hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Hindistan polisi cinayetle ilgili çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Hindistan'ın Greater Noida şehrinde oynanan kriket maçında çıkan kavgada 24 yaşındaki bir adam, 3 kişi tarafından taşlanarak öldürüldü. Olay ile ilgili çalışma başlatan polise ekipleri, şu ana kadar cinayet ile ilgileri olduğu gerekçesiyle 3 kişiyi gözaltına aldı.

HENDEĞE DÜŞEN ADAMI TAŞLAYARAK ÖLDÜRDÜLER

Polis, kavganın Bisrakh Polis İstasyonu bölgesindeki Chipiyana'da gerçekleştiğini belirtti. Gözaltına alınan şüphelileri iddiaya göre Sumit Singh isimli adama taş ve tuğlalarla saldırdı. Sumit, kendisine saldıran adamlardan kaçtığı sırada bir çukura düştü. Saldırganlar hendeğe düşen Sumit'i kafasına taş ve tuğlalar ile vurarak öldürdü.

Polis, cinayete ilişkin daha fazla saldırganın olduğunu ve şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan cinayetin arkasındaki nedeni bulmak için ise soruşturma sürüyor.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Spor

Hindistan Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

o zen:

Yeni bir insan türü bunlar ya. Orangutan2 felan denilmesi lazım. Dünyanın her yerinde var bunlardan. Normal tanımlı bir insandan farklılar. Sadece dış görünüş olarak insana benziyorlar

25
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title